Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > Σπειροειδής ζώνη φίλτρων >
Κόκκινη ατελείωτη σπειροειδής ξηρότερη θερμότητα ζωνών μεταφορέων που θέτει 800gsm - 2000gsm

Κόκκινη ατελείωτη σπειροειδής ξηρότερη θερμότητα ζωνών μεταφορέων που θέτει 800gsm - 2000gsm

Ατελείωτη ξηρότερη ζώνη μεταφορέων

Κόκκινη ξηρότερη ζώνη μεταφορέων

Σπειροειδής ρύθμιση θερμότητας ζωνών μεταφορέων

Τόπος καταγωγής:

ΣΟ

Μάρκα:

HUADING

Πιστοποίηση:

ISO9001:2015

Αριθμό μοντέλου:

Hd-SPIFC

Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε μια προσφορά
Λεπτομέρειες για το προϊόν
Υλικό:
Πολυεστέρας ΜΑΔ
Τεχνολογία:
υφαμένος
Βάρος:
800 gsm - 2000 gsm
Πλάτος:
Max 880cm
Τελειώστε την επεξεργασία:
Ρύθμιση θερμότητας Να πιέσει με μαγγάνι
Θερμοκρασία εργασίας:
Ανώτατο 220℃
Χρώμα:
Ασπρο; Μπλε; Κίτρινος; Το κόκκινο; Μαύρος
Βιομηχανία εφαρμογής:
Για το στεγνωτήρα της κατασκευής εγγράφου
Όροι πληρωμής και αποστολής
Ποσότητα παραγγελίας min
1 κομμάτι
Τιμή
Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες
Polybag ή ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης
15-30 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής
L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς
5000 τετραγωνικό μέτρο το μήνα
Περιγραφή του προϊόντος

Σπειροειδής ξηρότερη ζώνη μεταφορέων/σπειροειδές ξηρότερο ύφασμα κόκκινου χρώματος/ατελείωτη ζώνη πλέγματος ραφών σπειροειδής για την ξήρανση

Σπειροειδή ξηρότερα υφάσματα | Ξεραίνοντας προμηθευτής οθόνης ιματισμού μηχανών εγγράφου

 

Το σπειροειδές ξηρότερο ύφασμα είναι ένας ειδικά κατασκευασμένος ιματισμός μηχανών εγγράφου για τον τομέα της ξήρανσης στο μύλο εγγράφου, επίσης που επεκτείνεται ευρέως σε πολλές άλλες βιομηχανίες όπως την ξήρανση τροφίμων, τη μη υφανθείσα μεταβίβαση, την τυπωμένη υφαντική ξήρανση, κ.λπ. Τα σπειροειδή συνδεμένα ξηρότερα υφάσματα χαρακτήρισαν για τη συνεχή άνευ ραφής οθόνη, τον άριστο, μεγαλύτερου και διευθετήσιμου εξαερισμό του δύναμης και γδαρσίματος & αντίστασης διαστρεβλώσεων.

 

1. Η μοναδική άνευ ραφής σπειροειδής συνδεμένη επιφάνεια οθόνης είναι ιδανική για τον τομέα της ξήρανσης των ευαίσθητων εγγράφων σημαδιών, και την εφαρμογή όπου μια ραφή είναι απαράδεκτη. Κάθε σπειροειδής βρόχος θα μπορούσε να είναι κοινός, η ραφή είναι ίδια με το ίδιο το σώμα υφάσματος. Είναι εύκολο να εγκαταστήσει και επισκευή για να μειώσει το χρόνο διακοπής και να αυξηθεί μακράς διαρκείας της ραφής για να κερδίσει κόστος, όπως είναι καλά - γνωστός την ένωση είναι πάντα η αδυναμία μιας ζώνης κυκλωμάτων.

 

2. HD η σπειροειδής ζώνη υφάσματος για το στεγνωτήρα εγγράφου γίνεται έξω από το high-viscosity νήμα της PET με την ανθεκτική πρόσθετη ουσία masterbatch υδρόλυσης, για να επιτύχει τις πολύ καλύτερες ανθεκτικές ιδιότητες και τη μακριά ζωή υπηρεσιών. Τα κανονικά νήματα από πολυεστέρες είναι εύκολα διαβρωτικά και υποβιβασμένος από τον ατμό θερμότητας, κατόπιν γίνοντας εύθραυστο και το ακέραιο ξηρότερο ύφασμα ζωνών πρέπει να αντικατασταθεί. Η πρόσθετη ουσία της αντίστασης υδρόλυσης masterbatch μακραίνει τη ζωή υπηρεσιών 2-4 φορές περισσότερο από τον κανονικό πολυεστέρα υπό τις θερμικές (100℃-170℃) συνθήκες εργασίας ξήρανσης.

 

3. Συγκρίνοντας με το υφαμένο ξηρότερο ύφασμα, η σπειροειδής ξηρότερη ζώνη πλέγματος έχει τη μεγαλύτερες διαπερατότητα αέρα και την αποδοτικότητα ξήρανσης. Η διαπερατότητα είναι η κρίσιμη παράμετρος ενός ξηρότερου υφάσματος. Τα σπειροειδή ξηρότερα υφάσματα έχουν τη μεγαλύτερη διαπερατότητα αέρα από άλλα ξηρότερα υφάσματα υπό τις ίδιες συνθήκες εργασίας, αυτό θα μπορούσαν να βοηθήσουν να χαμηλώσουν την πίεση ατμού στον ξεραίνοντας κύλινδρο, ή τη γρήγορη ταχύτητα διά την ίδια πίεση. Επιπλέον, ο ειδικός κινήθηκε σπειροειδώς κατασκευή κάνει το ξηρό ύφασμα έχει μια περιοχή υψηλότερων επαφών για να βελτιώσει τη μεταφορά θερμότητας. Όλη αυτά η βοήθεια ενισχύει την αποδοτικότητα ξήρανσης και σώζει τουλάχιστον 10% του ενεργειακού κόστους, το οποίο είναι πιό οικονομικό.

 

4. Το σπειροειδές ξηρότερο ύφασμα ζωνών έχει μια ομαλή επιφάνεια που δεν παίρνει ομαλή και καμία επιφάνεια φύλλων χαρακτηρισμού.

σπειροειδή ξηρότερα υφάσματα


5. Τα σπειροειδή ξηρότερα υφάσματα που γίνονται έξω από τα νήματα από πολυεστέρες έχουν την άριστη αντοχή δύναμης και, χάρι στη μοναδικές κατασκευή και τη δύναμη του ανώτερου υλικού της PET HD. Θα μπορούσε να υπομείνει τη μεγαλύτερη εκτατή δύναμη για να καταστήσει το φύλλο πιό στενό στην περιοχή ξήρανσης, να εξασφαλίσει ακόμη και την υγρασία φύλλων και τη διακένωση για να πάρει τα ποιοτικά προϊόντα.

Ξηρότερα υφάσματα που τρέχουν, ιματισμός μηχανών εγγράφου
Αντοχή των σπειροειδών ξηρότερων υφασμάτων


6. Η καλή θερμότητα που θέτει μετά από την επεξεργασία καθιστά τα ξηρότερα υφάσματα HD γερά, σταθερά στη διάσταση και έχει την άριστη αντίσταση στη διαστρέβλωση, αυτό που τρέχει πάντα ομαλά και εκτροπή.

σπειροειδής ζώνη πλέγματος υφασμάτων


HD παρέχει μια ευρεία σειρά των σπειροειδών ξηρότερων υφασμάτων για κάθε τομέα της ξήρανσης.

 

Σύμφωνα με τη διάμετρο νημάτων και το σπειροειδές μέγεθος δαχτυλιδιών, έχουμε το μικρό, μέσο και μεγάλο βρόχο. Το μεγάλο παχύτερο νήμα χρήσης βρόχων για να πάρει την ανώτερους εκτατή δύναμη και τον εξαερισμό, αν και χονδροειδής επιφάνεια. Και ο μικρός βρόχος έχει το λεπτύτερο νήμα, τη μικρότερες διαπερατότητα αέρα και τη λεπτή επιφάνεια.

 

Η διαπερατότητα αέρα είναι διευθετήσιμη από τα στρογγυλά ή επίπεδα νήματα ενθέτων στο σπειροειδές δαχτυλίδι, να προσαρμόσει το διαφορετικό τομέα της εφαρμογής και ξήρανσης.

 

Τα επίπεδα ξηρότερα υφάσματα βρόχων νημάτων σπειροειδή είναι επίσης διαθέσιμα, η μεγαλύτερη περιοχή επαφών φύλλων και η χαμηλότερη διαπερατότητα και ο παχυμετρικός διαβήτης του από την τυποποιημένη σπείρα, κοστούμι για όπου τα υφαμένα προϊόντα μπορούν να μην εκτελέσουν όπως επιδιώκονται.

 

Κόκκινη ατελείωτη σπειροειδής ξηρότερη θερμότητα ζωνών μεταφορέων που θέτει 800gsm - 2000gsm 0

 

Εφαρμογή

 

Ξεραίνοντας κύλινδρος εγγράφου
Ξεραίνοντας υφάσματα εγγράφου
 

Η σπειροειδής ζώνη πλέγματος υφασμάτων χρησιμοποιείται κυρίως στην πολυκύλινδρη fourdrinier μηχανή εγγράφου και την πολυκύλινδρη μηχανή δεξαμενών, προσαρμομένος στους διάφορους τύπους εγγράφου πινάκων, ζαρωμένου εγγράφου, εγγράφου του Κραφτ, εγγράφου τσαντών, εγγράφου μασουριών, εγγράφου βάσεων λινελαίου, εγγράφου εισιτηρίων τραίνων, εγγράφου πλακών, pulpboard εγγράφων, και βαρέων καθηκόντων γράφοντας και τυλίγοντας εγγράφων.


Και το σπειροειδές ύφασμα έχει γίνει το ειδικό ύφασμα πλέγματος φίλτρων από την εμφάνιση ενός κενού πλυντηρίου πολτού.


Εφαρμόζεται επίσης στην περιστροφική μηχανή εκτύπωσης οθόνης στη βαφή και η βιομηχανία εκτύπωσης, τα πλυντήρια άνθρακα στη βιομηχανία πλύσης άνθρακα, οι ζώνες μεταφορέων για τους φούρνους στη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων, κ.λπ., που είναι όλοι παίρνουν τη βέλτιστη απόδοση.


Πώς να επιλέξει το ξηρότερο ύφασμα για την ξεραίνοντας γραμμή εγγράφου σας με τον πολυ ξεραίνοντας κύλινδρο;


Το ξηρότερο ύφασμα με το μικρό εξαερισμό είναι προσαρμόζεται για το πρώτο απόσπασμα του στεγνωτήρα, λόγω των φρέσκων φύλλων από τη συμπίεση του τομέα είναι στην υψηλή υγρασία και τη χαμηλή δύναμη να χαρακτηρίσει ευαίσθητο. Το μέσο δαχτυλίδι του σπειροειδούς ξηρότερου υφάσματος πρέπει να χρησιμοποιηθεί στους μέσους στεγνωτήρες, και για τους τελευταίους ξηρότερους κυλίνδρους, τα μεγάλα ξηρότερα υφάσματα βρόχων πρέπει να εφαρμοστούν, επειδή τα φύλλα έγιναν ξηρότερα και η μεγαλύτερη διαπερατότητα απαιτείται.


Για το έγγραφο τσαντών, τον πίνακα εγγράφου και άλλα βαρέων καθηκόντων φύλλα εγγράφου που χρειάζονται την υψηλή εξάτμιση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ξήρανσης, τα σπειροειδή υφάσματα θα μπορούσαν να επεκταθούν το σε ολόκληρο τομέα της ξήρανσης χάρι στη μεγαλύτερη διαπερατότητά του. Εάν μια κατάλληλη ομαλή επιφάνεια απαιτείται, τα υφαμένα ξηρότερα υφάσματα πρέπει να συγκεντρωθούν στο πρώτο απόσπασμα του στεγνωτήρα, και τα σπειροειδή υφάσματα που χρησιμοποιούνται στους ακόλουθους ξεραίνοντας κυλίνδρους.


Τα ξηρότερα υφάσματα με την ανάρμοστη διαπερατότητα αέρα θα είναι αντιπαραγωγικά, ο πάρα πολύ μικρός εξαερισμός θα καταστήσει την υγρασία φύλλων ανώμαλη στην πλευρική επέκταση, και πάρα πολύ μεγάλος θα προκαλέσει τα φύλλα στον κλονισμό στη ζώνη, και ο πολύ περισσότερος την ατμός θα συμπυκνώσει και θα μειωθεί στο φύλλο κατά συνάντηση της χαμηλότερης εξωτερικής θερμοκρασίας.

 

 

 

 

 

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.