Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι >

Huading Net Industry Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Επισκεψή εργοστασίου
Περίπου εμείς
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα
Huading Net Industry
Huading Net Industry
Huading Net Industry
Huading Net Industry
Γραμμή παραγωγής

Εργοστάσιο Foor

Καλώς ήρθατε να επισκεφθείτε τον Όμιλο Huading!

 

Ο όμιλος Huading είναι ένας επαγγελματίας κατασκευαστής υλικών φίλτρου στο Zhejiang της Κίνας.

 

 Huading Net Industry γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0 Huading Net Industry γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

 

Ο όμιλος Huading παράγει κυρίως διάφορα μη υφασμένα καουτσούκ βελόνων, σακούλες φίλτρου σκόνης, σακούλες φίλτρου υγρών, υφασμένα υφάσματα φίλτρου, ταινίες φίλτρου, χαρτοπετσέτες, ταινίες πλέγματος πολυεστέρα,Δίκτυα από ανοξείδωτο χάλυβαΜετά από αρκετά χρόνια ανάπτυξης και σκληρής δουλειάς, η ποιότητα μας έχει φτάσει τα διεθνή πρότυπα.

 

Τα πρότυπα ελέγχου ποιότητας και η δέσμευσή μας να παρέχουμε στους πελάτες ποιοτικά προϊόντα επηρεάζουν τη συνεχή χρήση μας.και οι αποφάσεις για την κατασκευή προϊόντων σακούλας φίλτρου βασίζονται σε ανεξάρτητα επαληθευμένα και δοκιμασμένα μέσα και σχέδια προϊόντων.

 

OEM/ODM

Huading Net Industry γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0 Huading Net Industry γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

 

Μετά την επιλογή του υλικού της σακούλας φίλτρου και τον προσδιορισμό των προδιαγραφών της σακούλας φίλτρου, θα επεξεργαστούμε την σακούλα φίλτρου ως εξής:

  1. Ακριβής σχεδιασμός απαιτείται μέγεθος του υφάσματος φίλτρου για τα μέρη σακούλας φίλτρου, το υφάσμα φίλτρου θα είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό μέγεθος σχεδιασμού ποσότητας, για να αφήσει ένα εφεδρικό για ύφανση.
  2. Για να επιλέξετε τα κατάλληλα εξαρτήματα σακούλας φίλτρου, τις προδιαγραφές και να ελέγξετε την ποιότητά τους.
  3. Όταν η σακούλα φίλτρου χρειάζεται χειροκίνητη επεξεργασία, θα την ανοίξουμε στην πλατφόρμα λειτουργίας.και με μια συγκεκριμένη δύναμη έλξης για να το κρατήσει επίπεδο.
  4. Διατηρούμε τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας επεξεργασίας, σύμφωνα με τα σχέδια σχεδιασμού και τη διαδικασία λειτουργίας.
  5. Έχουμε την ευθύνη για την επεξεργασία των προϊόντων, και εξετάζει, απόβλητα, υπολείμματα, ελαττωματικά αγαθά στην αρχή.
Ε&Α

Η HUADING επικεντρώνεται στην έρευνα και ανάπτυξη και την κατασκευή κουρτίνων μη υφασμένων ινών για 22 χρόνια.


Η εταιρεία έχει εμπλακεί βαθιά στον τομέα των υλικών φίλτρου για περισσότερα από 20 χρόνια.

 

Huading Net Industry γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0 Huading Net Industry γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

Η HUADING διαθέτει εθνικά προσόντα περιβαλλοντικού σχεδιασμού και πιστοποιητικά προσόντων έργων που έχουν υποβληθεί σε εξωτερικές συμβάσεις, καθώς και μια σειρά από τυποποιημένα πιστοποιητικά.


Η εταιρεία συνέταξε και εφάρμοσε το πρότυπο ομίλου "Τεχνικές απαιτήσεις για σακούλες φίλτρου για εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές βιομηχανικού καπνού", and as the chief editor compiled the power industry standards "Technical Specifications for Hazardous Waste Incineration Flue Gas Purification Systems" and "Biomass Power Plant Flue Gas Purification Engineering Technology" Specification", συμμετείχε στη σύνταξη του εθνικού προτύπου "Μέθοδος δοκιμής πορώτητας μη υφασμένων υφασμάτων" και του βιομηχανικού προτύπου "FZT 64085-2021 Fiber Mesh Curtain for Nonwovens",καθιέρωση της ηγετικής της θέσης στον κλάδο.


Διαθέτει γενικές ικανότητες ανάθεσης συμβάσεων για τις επιχειρήσεις ανάθεσης συμβάσεων για τα συστήματα επεξεργασίας καυσαερίων καυσίμων για την αποτέφρωση οικιακών στερεών αποβλήτων, την προστασία του περιβάλλοντος, τη μηχανική και τις νέες τεχνολογίες.

 

Huading Net Industry γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2 Huading Net Industry γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.