Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Αρχή λειτουργίας συλλέκτη σκόνης σακούλας
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Αρχή λειτουργίας συλλέκτη σκόνης σακούλας

2023-09-26

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Αρχή λειτουργίας συλλέκτη σκόνης σακούλας

Οι συλλέκτες σκόνης σε σακούλες χρησιμοποιούνται ευρέως λόγω των πλεονεκτημάτων τους, όπως η υψηλή απόδοση και η εξοικονόμηση ενέργειας.


1. Διαδικασία απομάκρυνσης σκόνης: Η ροή αέρα που εισέρχεται στον συλλέκτη σκόνης σακούλας θα περάσει πρώτα από το συγκλίνων μέρος.θα εμφανιστούν αδρανειακές ηλεκτροστατικές επιπτώσειςΚατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, τα μεγάλα σωματίδια σκόνης θα διαχωριστούν και θα υποκριθούν στο κουτί από το διαμέρισμα.


2Φιλτράρισμα και καθαρισμός σκόνης: Όταν η ροή του αέρα περνά μέσα από την σακούλα φίλτρου, απομονώνεται σκόνη λεπτότερη από την σακούλα φίλτρου.και το καθαρό αέριο θα εισέλθει στην έξοδο του κουτιού μέσω της σακούλας φίλτρου και θα εκφορτωθείΑλλά με την πάροδο του χρόνου, ένα παχύ στρώμα σκόνης θα συσσωρευτεί στην σακούλα φίλτρου, προκαλώντας τη ροή του αέρα να μειώνεται σταδιακά.οι μολυσμένες σακούλες φίλτρου πρέπει να καθαρίζονταιΗ διαδικασία καθαρισμού σκόνης συνίσταται στην ψεκασμό συμπιεσμένου αέρα υψηλής πίεσης στο εσωτερικό της σακούλας φίλτρου μέσω συσκευής φυσήματος,έτσι ώστε η σκόνη στην σακούλα φίλτρου να αποσυνδέεται από την επιφάνεια της σακούλας φίλτρου και να αποθηκεύεται στην στάχτη για συλλογή.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.