Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Από τι υλικό είναι φτιαγμένες οι σακούλες σκόνης;
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Από τι υλικό είναι φτιαγμένες οι σακούλες σκόνης;

2023-09-15

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Από τι υλικό είναι φτιαγμένες οι σακούλες σκόνης;

Η σακούλα σκόνης είναι ένα προϊόν φίλτρου που κατασκευάζεται από ίνες και ύφασμα βάσης μέσω διαφόρων διαδικασιών που μπορούν να συλλάβουν σωματίδια σκόνης αερίων καπνού.και γυάλινες ίνεςΗ επιλογή του υλικού φίλτρου βασίζεται στις ιδιότητες και τη θερμοκρασία των καυσαερίων, τις ιδιότητες της σκόνης, τους συντελεστές καθαρισμού σκόνης και το ποσοστό διαρροής αέρα από το σύστημα κλπ.


1. Φυτικές ίνες:Η θερμοκρασία λειτουργίας της ινών είναι 130~170°C, η βραχυπρόθεσμη θερμοκρασία λειτουργίας είναι 190°C,και το σημείο τήξης είναι 285°CΗ περιεκτικότητα σε οξυγόνο θα πρέπει να είναι μικρότερη από 8% κατά την κανονική χρήση.Γενικές απαιτήσεις Η περιεκτικότητα σε οξυγόνο δεν υπερβαίνει το 10%, και η περιεκτικότητα σε οξυγόνο μειώνεται με την αύξηση της θερμοκρασίας.


2. Φυτικές ίνες P84:Έχει εξαιρετική αντοχή στα οξείδια του θείου και τα οξείδια του αζώτου και έχει καλή αντοχή στα αλκαλικά.Το P84 είναι σχετικά ευαίσθητο στη θερμοκρασία. Γενικές απαιτήσεις Λειτουργεί σε θερμοκρασία 150-260 βαθμών Κελσίου. Έχει δομή τριών λεπίδων, μεγάλη επιφάνεια, αντοχή στην φθορά και υψηλή αποτελεσματικότητα φιλτραρίσματος.


3. ίνες PTFE:Εξαιρετική αντοχή σε θερμοκρασία, που φτάνει τους 280 βαθμούς.που μπορεί να βελτιώσει τη χημική διάβρωση των υλικών φίλτρουΛόγω της ιδιαίτερης μοριακής δομής του υλικού ινών PTFE, τα χαρακτηριστικά της μη προσκόλλησης, της ανθεκτικότητας στο νερό και της μη εύφλεκτης λειτουργίας καθιστούν αυτό το είδος ινών το καλύτερο υλικό φίλτρου.Αυτό το είδος της ινών χρησιμοποιείται ως ένα βασικό ύφασμα για να εγγυηθεί ουσιαστικά ότι η δύναμη δεν θα αποδυναμωθεί κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας χρήσης;


4. NOMEX ίνες:Η ίνα Nomex έχει εξαιρετική αντοχή στην φθορά και καλή αντοχή στη θερμοκρασία.Είναι μια μη θερμικά συρρικνώσιμη ίνα και έχει μέση αντοχή υδρόλυσηςΧημική επεξεργασία των ινών.


5Φύλλα γυαλιού:Τα πιο πρακτικά πλεονεκτήματα είναι η αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες, η καλή σταθερότητα διαστάσεων και η υψηλή αντοχή σε σπάσιμο.η γυάλινη ίνα είναι πολύ σταθερή σε άλλα μέσα εκτός από το υδροφθορικό οξύΤο μειονέκτημα της γυάλινης ινών είναι ότι έχει κακή αντοχή στη διόπτωση και κακή αντοχή στη συσκότιση.Είναι φθηνό.;

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.