Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Ποια είναι η λειτουργία του εξοπλισμού απομάκρυνσης σκόνης από σακούλες;
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Ποια είναι η λειτουργία του εξοπλισμού απομάκρυνσης σκόνης από σακούλες;

2023-10-08

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Ποια είναι η λειτουργία του εξοπλισμού απομάκρυνσης σκόνης από σακούλες;

Η αρχή λειτουργίας του συλλέκτη σκόνης είναι η αφαίρεση σκόνης από τα καυσαέρια μέσω του υλικού φίλτρου.η παραγόμενη σκόνη σχηματίζει πρώτα ένα σταθερό και πυκνό γκρι στρώμα (που ονομάζεται στρώμα φίλτρου) στην επιφάνεια του υλικού φίλτρου, η οποία μπορεί να διαδραματίσει πολύ καλό ρόλο διήθησης. , ειδικά σακούλες από υφασμένο ύφασμα, αυτό το κρεβάτι φίλτρου παίζει τον κύριο ρόλο του φίλτρου.


Επειδή ο εξοπλισμός απομάκρυνσης σκόνης ταξιδεύει πραγματικά μακριά, κατά τον προσδιορισμό της χωρητικότητας του εξοπλισμού, αφήστε ή κρατήστε κάποιο χώρο για ενδεχόμενο πρόσθετο εξοπλισμό.Η κύρια λειτουργία της σακούλας απομάκρυνσης σκόνης είναι να διαχωρίσει ορισμένα αέρια που εκπέμπουν από το εργοστάσιοΟι σακούλες συλλογής σκόνης ή οι συλλέκτες σκόνης έχουν την ίδια λειτουργία, διαχωρίζοντας τη σκόνη από τα καυσαέρια, διαδραματίζοντας έτσι το ρόλο του φιλικού προς το περιβάλλον αέρα.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.