Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Τι είναι μια τσάντα φίλτρων;
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Τι είναι μια τσάντα φίλτρων;

2023-03-13

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Τι είναι μια τσάντα φίλτρων;

Η τσάντα φίλτρων έχει την άριστη χημική αντίσταση σταθερότητας και θερμότητας. Είναι αντιπρόσωπος της υψηλής επίδοσης στην υλική βιομηχανία φίλτρων, και είναι επίσης μια ποικιλία υψηλών σημείων όλων των συνήθως χρησιμοποιημένων υλικών φίλτρων. Έχει φθάσει σε ένα υψηλό επίπεδο από την άποψη της αποδοτικότητας διήθησης και της ακρίβειας διήθησης. Τα συνήθως χρησιμοποιημένα υλικά φίλτρων είναι PE, PP, PTFE, PMIA, NMO, κ.λπ.

 

Η τσάντα φίλτρων είναι ένα μέρος κλειδί στη λειτουργία του φίλτρου τσαντών, και η κυλινδρική τσάντα φίλτρων κρεμιέται συνήθως κάθετα στην τσάντα φίλτρων. Το ύφασμα και το σχέδιο της τσάντας φίλτρων πρέπει να είναι όσο το δυνατόν αποδοτικότερα, εύκολος να αφαιρέσουν τη σκόνη και ανθεκτικός.
Στο συλλέκτη σκόνης σφυγμού και σφυγμού κιβωτίων αέρα, η σκόνη είναι συνδεμένη με την εξωτερική επιφάνεια της τσάντας φίλτρων. Όταν τα σκονισμένα περάσματα αερίου μέσω του συλλέκτη σκόνης, η σκόνη συλλέγονται στην εξωτερική επιφάνεια της τσάντας φίλτρων, και το καθαρό αέριο εισάγει το εσωτερικό της τσάντας φίλτρων μέσω του υλικού φίλτρων. Το πλαίσιο κλουβιών μέσα στην τσάντα φίλτρων χρησιμοποιείται για να υποστηρίξει την τσάντα φίλτρων και να αποτρέψει την τσάντα φίλτρων από την κατάρρευση, ενώ βοηθά να αφαιρέσει και να ανακατανείμει το κέικ σκόνης.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.