Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Ποια επίδραση θα έχει η αντίσταση του συλλέκτη σκόνης;
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Ποια επίδραση θα έχει η αντίσταση του συλλέκτη σκόνης;

2023-11-20

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Ποια επίδραση θα έχει η αντίσταση του συλλέκτη σκόνης;

Τι είναι ένα κλουβί;


Ο συλλέκτης σκόνης σακούλας είναι μια συσκευή ξηρής απομάκρυνσης σκόνης, η οποία είναι κατάλληλη για τη συλλογή λεπτών, ξηρών, μη ινώδεις σκόνης.

 

Η σχέση μεταξύ σακούλας φίλτρου και baghouse.


Η σακούλα φίλτρου είναι κατασκευασμένη από υφαντικό ύφασμα φίλτρου ή μη υφαντικό φιλτρίνιο.Όταν το αέριο που περιέχει σκόνη εισέρχεται στον συλλέκτη σκόνης, η σκόνη με μεγάλα σωματίδια και βαριά ειδική βαρύτητα αποθηκεύεται λόγω της δράσης της βαρύτητας.η σκόνη αποκλείεται και το αέριο καθαρίζεται.


Γενικά, η απόδοση απομάκρυνσης σκόνης των νέων υλικών φίλτρου δεν είναι αρκετά υψηλή.διάχυσηΗ ατμόσφαιρα του φίλτρου είναι η κύρια στρώση που δημιουργείται από την ατμόσφαιρα.Το κύριο στρώμα φίλτρου του υλικού φίλτρου βασίζεται στη λειτουργία του πρωτογενούς στρώματοςΤα υλικά φιλτραρίσματος με μεγαλύτερα δίχτυα μπορούν επίσης να επιτύχουν υψηλότερη αποτελεσματικότητα φιλτραρίσματος.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια επίδραση θα έχει η αντίσταση του συλλέκτη σκόνης;  0
Καθώς η σκόνη συσσωρεύεται στην επιφάνεια του υλικού φίλτρου, η απόδοση και η αντοχή του συλλέκτη σκόνης αυξάνονται αναλόγως.Όταν η διαφορά πίεσης και στις δύο πλευρές του υλικού φίλτρου είναι μεγάλη, ορισμένα μικρά σωματίδια σκόνης που έχουν προσκολληθεί στο υλικό φίλτρου θα εκπιεστούν.
Επιπλέον, η υψηλή αντίσταση θα μειώσει σημαντικά τον όγκο του αέρα του συστήματος συλλογής σκόνης.η σκόνη πρέπει να καθαρίζεται εγκαίρωςΚατά το καθαρισμό, μην καταστρέψετε το πρώτο στρώμα για να αποφευχθεί μείωση της απόδοσης.

 

Δομή συλλέκτη σκόνης σακούλας.


Η δομή του συλλέκτη σκόνης σακούλας αποτελείται κυρίως από το άνω κουτί, το μεσαίο κουτί, το κατώτερο κουτί (απορριπτήρες στάχτης), το σύστημα καθαρισμού στάχτης και τον μηχανισμό εκφόρτωσης στάχτης.
Εκτός από την ορθή επιλογή των υλικών των σακουλών φίλτρου, το σύστημα καθαρισμού σκόνης διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στις επιδόσεις του συλλέκτη σκόνης σακούλας.
Για το λόγο αυτό, η μέθοδος καθαρισμού σκόνης είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τον συλλέκτη σκόνης σακούλας και αποτελεί επίσης σημαντικό μέρος της λειτουργίας του συλλέκτη σκόνης σακούλας.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.