Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Ποια είναι τα υλικά του υφάσματος φίλτρου για το φίλτρο;
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Ποια είναι τα υλικά του υφάσματος φίλτρου για το φίλτρο;

2023-12-27

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Ποια είναι τα υλικά του υφάσματος φίλτρου για το φίλτρο;

Υπάρχουν πολλοί τύποι υφάσματος φίλτρου για φίλτρα, ταξινομούνται κυρίως σύμφωνα με διαφορετικά υλικά και δομές.

 

 1. Υφάσματα φίλτρου από πολυεστέρα: Το ύφασμα φίλτρου πολυεστέρα είναι κατασκευασμένο από ίνες πολυεστέρα, οι οποίες έχουν ισχυρή αντοχή σε οξέα και αλκαλία, εξαιρετική αντοχή στη τράβηξη και αντοχή στην φθορά.
  Κατάλληλο για γενικές συνθήκες διήθησης και ευρέως χρησιμοποιείται σε χημικές, τροφικές, φαρμακευτικές και άλλες βιομηχανίες.

 2. Υφάσματα φίλτρου από νάιλον: Το ύφασμα φίλτρου νάιλον είναι κατασκευασμένο από ίνες νάιλον και έχει εξαιρετική αντοχή στη θερμότητα και στην αντοχή στην φθορά.
  Συχνά χρησιμοποιείται σε πετροχημικές, λεπτές χημικές, χαρτοποιήσεις και άλλες βιομηχανίες.
 3. Πύφασμα φίλτρου από ολυπροπυλένιο: Το ύφασμα φίλτρου από πολυπροπυλένιο έχει καλή αντοχή σε οξέα και αλκαλία και αντοχή σε θερμοκρασία και είναι κατάλληλο για εργασίες φίλτρωσης σε όξινα και αλκαλικά μέσα και σε συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας.
  Συχνά χρησιμοποιείται σε χημικές, μεταλλευτικές, μεταλλουργικές και άλλες βιομηχανίες.
 4. Υφάσματα φίλτρου από πολυεστέρα: Το ύφασμα φίλτρου πολυεστέρα είναι κατασκευασμένο από ίνες πολυεστέρα, το οποίο έχει τα πλεονεκτήματα της αντοχής σε οξέα και αλκαλία, της αντοχής σε θερμοκρασία και της αντοχής στην φθορά,και έχει καλό αποτέλεσμα διήθησης υπό γενικές συνθήκες διήθησης.
  Συχνά χρησιμοποιείται σε χημικές, τροφικές, περιβαλλοντικές και άλλες βιομηχανίες.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια είναι τα υλικά του υφάσματος φίλτρου για το φίλτρο; 0

 

Εκτός από τους ανωτέρω κοινούς τύπους υφασμάτων φίλτρου, υπάρχουν επίσης υφασμάτια φίλτρου κατασκευασμένα από ειδικά υλικά, όπως ανθεκτικά στην φθορά υφασμάτια φίλτρου πολυτετραφθοροαιθυλενίου,υφάσματα φίλτρου από γυάλινες ίνες ανθεκτικά σε υψηλές θερμοκρασίεςΟ κατάλληλος τύπος υφάσματος φίλτρου μπορεί να επιλεγεί σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις φίλτρωσης.
Κατά την επιλογή του υφάσματος φίλτρου, πρέπει να λαμβάνονται υπόψη παράγοντες όπως οι συνθήκες της διαδικασίας, η φύση και οι απαιτήσεις του μέσου φίλτρου,και η αποτελεσματικότητα διήθησης πρέπει να λαμβάνεται υπόψη για να εξασφαλιστεί καλή διήθηση του υφάσματος φίλτρου.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.