Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Τι είναι βιομηχανικοί συλλέκτες σκόνης;
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Τι είναι βιομηχανικοί συλλέκτες σκόνης;

2023-07-04

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Τι είναι βιομηχανικοί συλλέκτες σκόνης;

Ο βιομηχανικός συλλέκτης σκόνης είναι ένα είδος εξοπλισμού ελέγχου ατμοσφαιρικής ρύπανσης που χρησιμοποιείται στα εργοστάσια, τα εργαστήρια, τις αποθήκες εμπορευμάτων και άλλα βιομηχανικά ή εμπορικά περιβάλλοντα για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις περιβαλλοντικής και ασφάλειας εργασιακών χώρων, καθώς επίσης και τις ανάγκες υγείας των εργαζομένων, και να ανταποκριθεί στα εθνικά περιβαλλοντικά πρότυπα εκπομπής ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

 

Το Baghouses έρχεται σε ποικίλα σχέδια και είναι το ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένο σύστημα λόγω της αποδοτικότητας 99% τους.

 

Τα τρέχοντα συστήματα αφαίρεσης επικρατούσας σκόνης περιλαμβάνουν τους συλλέκτες σκόνης δόνησης, τους αεριωθούμενους συλλέκτες σκόνης σφυγμού, τους συλλέκτες σκόνης κυκλώνων, ηλεκτροστατικά precipitators, και τους συλλέκτες κασετών.

 

Εάν θέλετε να ξέρετε περισσότερων για το βιομηχανικό εξοπλισμό συλλεκτών σκόνης, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με οποτεδήποτε και οπουδήποτε, είναι πάντα η επαγγελματική ομάδα μας στην υπηρεσία σας.

 

 

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.