Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Πράγματα που πρέπει να σημειώσετε κατά την εγκατάσταση σακουλών φίλτρου
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Πράγματα που πρέπει να σημειώσετε κατά την εγκατάσταση σακουλών φίλτρου

2024-01-23

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Πράγματα που πρέπει να σημειώσετε κατά την εγκατάσταση σακουλών φίλτρου

Ο εξοπλισμός απομάκρυνσης σκόνης από σακούλες είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας για την προστασία του περιβάλλοντος που ειδικεύεται στην απομάκρυνση βιομηχανικής σκόνης και την επεξεργασία των αερίων αποβλήτων.Περιλαμβάνει κυρίως συλλέκτες υγρής σκόνης Wenjinli, συλλέκτες σκόνης από φυσίγγια, συλλέκτες σκόνης από σακούλες κλπ.

 

Πράγματα που πρέπει να σημειώσετε κατά την εγκατάσταση σακουλών φίλτρου

  • Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής των σακουλών συλλέκτη σκόνης, τα αδύναμα μέρη των σακουλών πρέπει να παχύνονται.
  • Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκατάστασης της σακούλας, ρυθμίζεται και αντικαθίσταται η σακούλα της οποίας η απόσταση είναι πολύ μικρή ή η πηγή της είναι λυγισμένη.
  • Η σακούλα και η καίλη πρέπει να ταιριάζουν σωστά και τα μήκη να είναι ομοιόμορφα.
  • Οι πέτρες πρέπει να ελέγχονται αυστηρά κατά τη χρήση και οι κατεστραμμένες πέτρες απαγορεύονται αυστηρά να χρησιμοποιούνται.
  • Η σφραγίδα μεταξύ της σακούλας και της πορώδους πλάκας πρέπει να ελέγχεται ώστε να εξασφαλίζεται ότι δεν διαρρέει.
  • Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, είναι απαραίτητο να αποφεύγονται παράγοντες όπως υπερβολικά υψηλή ταχύτητα διήθησης, υπερβολικά σύντομος κύκλος καθαρισμού σακούλας,και πολύ υψηλή πίεση της έγχυσης συμπιεσμένου αέρα;
  • Κατά τη ρύθμιση του κύκλου καθαρισμού με παλμούς του συλλέκτη σκόνης, είναι καλύτερο να εξασφαλίζεται ότι ο συλλέκτης σκόνης λειτουργεί υπό σταθερή πίεση και ότι ο χρόνος κύκλου καθαρισμού με παλμούς που έχει οριστεί είναι ο μεγαλύτερος.Ο χρόνος καθαρισμού με παλμούς πρέπει να ρυθμίζεται ώστε να εξασφαλίζεται ότι η αρχική σκόνη δεν πέφτει.Ο χρόνος καθαρισμού είναι ο συντομότερος. Εάν το αρχικό στρώμα σκόνης είναι ανεπαρκές, ο κύκλος καθαρισμού μπορεί να παραταθεί για να αντισταθμιστεί.η σταθερότητα των ρυθμίσεων πίεσης εισόδου και εξόδου του συλλέκτη σκόνης μπορεί να βελτιωθεί.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πράγματα που πρέπει να σημειώσετε κατά την εγκατάσταση σακουλών φίλτρου  0

 

Η σωστή εγκατάσταση της σακούλας σκόνης μπορεί όχι μόνο να αποτρέψει τη βλάβη της σακούλας σκόνης, αλλά και να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της σακούλας σκόνης.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.