Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Το εύρος θερμοκρασιών που μπορεί να αντέξει η σακούλα φίλτρου σκόνης
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Το εύρος θερμοκρασιών που μπορεί να αντέξει η σακούλα φίλτρου σκόνης

2023-11-30

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Το εύρος θερμοκρασιών που μπορεί να αντέξει η σακούλα φίλτρου σκόνης

Η σακούλα φίλτρου απομάκρυνσης σκόνης είναι ένας σημαντικός εξοπλισμός απομάκρυνσης σκόνης και χρησιμοποιείται ευρέως σε διάφορες βιομηχανίες.Η διάρκεια ζωής και η επίδραση των σακούλων φιλτραρίσματος αποτρίμμωσης σχετίζονται άμεσα με τη λειτουργική σταθερότητα και την αποδοτικότητα του εξοπλισμού.
Οι σακούλες φίλτρου απομάκρυνσης σκόνης πρέπει να χρησιμοποιούνται σε μια ποικιλία διαφορετικών περιβάλλοντων εργασίας.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το εύρος θερμοκρασιών που μπορεί να αντέξει η σακούλα φίλτρου σκόνης  0


Πριν χρησιμοποιήσουμε την σακούλα φίλτρου αποτρίχωσης, πρέπει να κατανοήσουμε το εύρος θερμοκρασίας που μπορεί να αντέξει η σακούλα φίλτρου αποτρίχωσης,ώστε να χρησιμοποιείται καλύτερα η σακούλα φίλτρου και να εξασφαλίζεται η λειτουργική της επίδραση και διάρκεια ζωής.
ΟΙ κατασκευαστές εξαρτημάτων αποτρίχωσης θα παρουσιάσουν λεπτομερώς το εύρος θερμοκρασιών που μπορούν να αντέξουν οι σακούλες φίλτρου αποτρίχωσης.

 

Τα συνηθισμένα υλικά για τις σακούλες φίλτρου σκόνης περιλαμβάνουν συρματόπλεγμα, μη υφασμένα υφάσματα, φιλτ βελόνας κλπ. Αυτά τα υλικά έχουν διαφορετικές περιοχές αντοχής θερμοκρασίας,Έτσι, οι περιοχές αντοχής θερμοκρασίας των σακουλών φίλτρου σκόνης είναι επίσης διαφορετικές.


Τα κοινά υλικά συρματόπλεγματος μπορούν συνήθως να αντέξουν θερμοκρασίες κάτω των 250 °C, τα μη υφασμένα υλικά μπορούν να αντέξουν θερμοκρασίες κάτω των 120 °C, και τα υλικά αλεπού μπορούν να αντέξουν θερμοκρασίες κάτω των 300 °C.


Εκτός από την αντοχή θερμοκρασίας του ίδιου του υλικού, η δομή και η διαδικασία της σακούλας φίλτρου σκόνης θα επηρεάσουν επίσης το εύρος αντοχής θερμοκρασίας.


Η δομή των σακούλων φίλτρου αποτρίχωσης χωρίζεται συνήθως σε τύπους κυλίνδρου, τύπου μανδύα και τύπου δομής.ενώ το εύρος αντοχής θερμοκρασίας των σακουλών φίλτρου με μανίκι και των σακουλών φίλτρου τύπου είναι σχετικά υψηλότερο και μπορεί να αντέξει υψηλές θερμοκρασίες κάτω των 300 °C.
Εάν η σακούλα φίλτρου πρέπει να χρησιμοποιείται σε υψηλότερες θερμοκρασίες, μπορεί να υιοθετήσει διπλά στρώματα ή πολυστρώσεις ή να χρησιμοποιήσει υλικά υψηλής θερμοκρασίας όπως μεταλλικές ίνες.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το εύρος θερμοκρασιών που μπορεί να αντέξει η σακούλα φίλτρου σκόνης  1


Η διαδικασία της σακούλας φίλτρου σκόνης θα επηρεάσει επίσης το εύρος αντοχής θερμοκρασίας της.
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής των σακουλών φίλτρου, μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικές τεχνολογίες επεξεργασίας, όπως θερμική επεξεργασία, επικάλυψη κ.λπ., για τη βελτίωση της αντοχής των σακουλών φίλτρου στη θερμοκρασία.Την ίδια στιγμή, οι ραφές της σακούλας φίλτρου απαιτούν επίσης ειδική επεξεργασία για να διασφαλιστεί ότι δεν θα λιωθούν ή να παραμορφωθούν σε υψηλές θερμοκρασίες.


Σε γενικές γραμμές, το εύρος αντοχής θερμοκρασίας των σακουλών φίλτρου σκόνης είναι περίπου 250 °C έως 300 °C, αλλά υπάρχουν επίσης ορισμένα προϊόντα υψηλής θερμοκρασίας που μπορούν να αντέξουν υψηλότερες θερμοκρασίες.Όταν χρησιμοποιούνται σακούλες φίλτρου αποτρίμμωσης, είναι απαραίτητο να επιλέγονται κατάλληλα υλικά και δομές ανάλογα με το συγκεκριμένο περιβάλλον εργασίας,και να δίνουν προσοχή στη διάρκεια ζωής και συντήρηση των σακουλών φίλτρου για να εξασφαλιστεί η κανονική λειτουργία και μακροπρόθεσμη σταθερότητα του εξοπλισμού.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.