Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Το όριο θερμοκρασίας κάθε ανθεκτικού σε υψηλές θερμοκρασίες μέσου φίλτρου
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Το όριο θερμοκρασίας κάθε ανθεκτικού σε υψηλές θερμοκρασίες μέσου φίλτρου

2023-12-12

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Το όριο θερμοκρασίας κάθε ανθεκτικού σε υψηλές θερμοκρασίες μέσου φίλτρου

Η σακούλα φίλτρου είναι το κρίσιμο μέρος του συλλέκτη σκόνης σακούλας, επομένως πριν γνωρίζουμε το όριο θερμοκρασίας του συλλέκτη σκόνης σακούλας, πρέπει να γνωρίζουμε το υλικό της σακούλας φίλτρου.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το όριο θερμοκρασίας κάθε ανθεκτικού σε υψηλές θερμοκρασίες μέσου φίλτρου  0


Τα κοινά μέσα φιλτραρίσματος υψηλής αντοχής θερμοκρασίας είναι βελονισμένο βέλος από ίνες γυαλιού, βελονισμένο βέλος Nomex® (((Aramid), βελονισμένο βελονισμένο βελονισμένο βελονισμένο βελονισμένο βελονισμένο βελονισμένο βελονισμένο βελονισμένο βελονισμένο βελονισμένο βελονισμένο βελονισμένο βελονισμένο βελονισμένο βελονισμένο βελονισμένο βελονισμένο βελονισμένο βελονισμένο βελονισμένο βελονισμένο βελονισμένο βελονισμένο βελονισμένο βελονισμένο βελονισμένο βελονισμένο βελονισμένο βελονισμένο βελονισμένο βελονισμένο βελονισμένο βελο

 

  1. Το νήμα βελόνας FMS μπορεί να λειτουργήσει κανονικά σε θερμοκρασία 260°C.
  2. Το PPS μπορεί να λειτουργήσει κανονικά σε θερμοκρασία 170-232°C.
  3. Το Nomex®(aramide) μπορεί να λειτουργήσει κανονικά σε συνεχή θερμοκρασία 204°C και μπορεί να αντιληφθεί 250°C σε σύντομο χρονικό διάστημα.
  4. Το νήμα βελόνας από ίνες γυαλιού μπορεί να λειτουργήσει κανονικά σε θερμοκρασία 180 °C και η ταχύτητα διήθησης είναι < 0,8 m/min.


Γνωρίζοντας την αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες κάθε μέσου φίλτρου, μπορούμε να επιλέξουμε το καλύτερο μέσο φίλτρου σύμφωνα με τη θερμοκρασία του εκπεμπόμενου.Το πιο κατάλληλο μπορεί να εξοικονομήσει το μεγαλύτερο κόστος.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το όριο θερμοκρασίας κάθε ανθεκτικού σε υψηλές θερμοκρασίες μέσου φίλτρου  1


Ένα πρέπει να αναφερθεί είναι ότι, δεν υπάρχει ένα φίλτρο μέσο μπορεί να αντιμετωπίσει με την εκπεμπόμενη η οποία είναι πάνω από 280 ° C,Ως εκ τούτου, αυτά τα εργοστάσια που λειτουργούν σε υψηλή θερμοκρασία πρέπει να υιοθετήσουν τη συσκευή ψύξης για να συνεργαστούν με τον συλλέκτη σκόνης σακούλας.


Σημείωση: Το Nomex® είναι καταχωρισμένο εμπορικό σήμα που ανήκει στην DuPont.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.