Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Ο ρόλος των σακούλων φίλτρου σκόνης σε συλλέκτες σκόνης με παλμούς
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Ο ρόλος των σακούλων φίλτρου σκόνης σε συλλέκτες σκόνης με παλμούς

2023-11-16

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Ο ρόλος των σακούλων φίλτρου σκόνης σε συλλέκτες σκόνης με παλμούς

Ο συλλέκτης σκόνης σακούλας ονομάζεται επίσης συλλέκτης σκόνης φίλτρου.Οποιοσδήποτε εξοπλισμός που χρησιμοποιεί σακούλα με σχήμα φίλτρου από ύφασμα ή μη υφασμένο ύφασμα για τη συλλογή στερεών σωματιδίων σε αέριο που περιέχει σκόνη μπορεί να ονομαστεί συλλέκτης σακούλας σκόνης.Ο συλλέκτης σκόνης σακούλας αποτελείται γενικά από ένα σώμα κουτί, μια σακούλα φίλτρου, ένα πλαίσιο σακούλας φίλτρου, έναν μηχανισμό καθαρισμού σκόνης, μια στάχτη, μια βαλβίδα εκκένωσης σκόνης και άλλα εξαρτήματα.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο ρόλος των σακούλων φίλτρου σκόνης σε συλλέκτες σκόνης με παλμούς  0

 

Υπό την έλξη της ισχύος του ανεμιστήρα, ο συλλέκτης σκόνης σάκου με παλμούς σχηματίζει περιβάλλον αρνητικής πίεσης στο εσωτερικό του συλλέκτη σκόνης, του σωλήνα απομάκρυνσης σκόνης και του στόματος του καλύπτη απομάκρυνσης σκόνης.Ο κατασκευαστής της γενικής σύμβασης λειτουργίας και συντήρησης του συλλέκτη σκόνης προκαλεί την είσοδο της σκόνης στο σημείο σκόνης στον συλλέκτη σκόνης υπό την επίδραση της διαφοράς πίεσης., συμπεριλαμβανομένης της επιβράδυνσης της ταχύτητας ροής του αέρα μετά την είσοδο του αέριας σκόνης στον συλλέκτη σκόνης από την είσοδο αέρα,και τα χοντρά σωματίδια σπάνε από την ροή του αέρα και αποθηκεύονται στο θάλαμο συλλογής σκόνηςΌταν η λεπτή σκόνη περνά μέσα από την τσάντα με την ροή του αέρα, μπλοκάρεται στην εξωτερική επιφάνεια της τσάντας και το καθαρό αέριο απελευθερώνεται από την έξοδο αέρα.


Όταν το στρώμα σκόνης στην επιφάνεια της σακούλας είναι παχύ, ο ελεγκτής παλμού εκδίδει μια εντολή για να ανοίξει την βαλβίδα άντλησης,και ο συμπιεσμένος αέρας στον αερόσακο ψεκαστεί με υψηλή ταχύτητα μέσω του σωλήνα αναπνοήςΤαυτόχρονα, ο περιβαλλοντικός αέρας, ο οποίος είναι αρκετές φορές η ποσότητα του ψεκασμένου αέρα, προκαλείται να εισέλθει στην σακούλα και να ρέει γρήγορα από το εσωτερικό προς το εξωτερικό.Η ένεση φυσάει τη σκόνη στην εξωτερική επιφάνεια της σακούλας προς τα κάτω στον θάλαμο συλλογής σκόνης, και απορρίπτεται από το στάχτη.


Η απομάκρυνση σκόνης του συλλέκτη σκόνης υιοθετεί μέθοδο ένεσης παλμού, η οποία όχι μόνο επιτυγχάνει απομάκρυνση σκόνης χωρίς να βλάπτει την σακούλα φίλτρου, αλλά εξασφαλίζει επίσης τη διάρκεια ζωής της σακούλας φίλτρου.Η διαδικασία καθαρισμού σκόνης ελέγχεται αυτόματα από έναν ελεγκτή παλμών, η οποία μπορεί να χρησιμοποιεί έλεγχο διαφοράς πίεσης ή έλεγχο χρόνου.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο ρόλος των σακούλων φίλτρου σκόνης σε συλλέκτες σκόνης με παλμούς  1

Βασικά χαρακτηριστικά των σακουλών φίλτρου απομάκρυνσης σκόνης
(1) Η αποδοτικότητα απομάκρυνσης σκόνης είναι υψηλή, γενικά πάνω από 99%, και η συγκέντρωση των καπνιστικών αερίων εξόδου μπορεί να φτάσει κάτω από 50 mg/m3, ή ακόμη και 10 mg/m3
(2) Το εύρος όγκου του αερίου επεξεργασίας είναι μεγάλο και μπορεί να χειριστεί αέρια υψηλής συγκέντρωσης που περιέχουν σκόνη.
(3) Η δομή είναι σχετικά απλή και εύκολη στη λειτουργία και συντήρηση.
(4) Με την ίδια αποτελεσματικότητα απομάκρυνσης σκόνης, το κόστος και το κόστος λειτουργίας είναι χαμηλότερα από εκείνα των ηλεκτροστατικών κατακρύπτρων.
(5) Αευαισθησία στα χαρακτηριστικά της σκόνης και δεν επηρεάζεται από την ειδική αντοχή στην σκόνη.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.