Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Η σχέση μεταξύ της ίνας και των μη υφανθε'ντων υλικών
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Η σχέση μεταξύ της ίνας και των μη υφανθε'ντων υλικών

2023-08-21

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Η σχέση μεταξύ της ίνας και των μη υφανθε'ντων υλικών

Η ίνα είναι η πιό βασική πρώτη ύλη για τα μη υφανθε'ντα υλικά. Δεδομένου ότι τα μη υφανθε'ντα υλικά είναι διαφορετικά από τα παραδοσιακά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα στη ρύθμιση και συνδυασμό νημάτων για να διαμορφώσουν τα υφάσματα, είναι σύνολα ινών που αποτελούνται άμεσα από τις πρώτες ύλες ινών, έτσι η απόδοση των πρώτων υλών ινών έχει μια μεγάλη επιρροή στην απόδοση των μη υφανθε'ντων υλικών. ασκήστε αμεσότερη επίδραση.


Οι πρώτες ύλες ινών που χρησιμοποιούνται στη μη υφανθείσα τεχνολογία είναι πολύ εκτενείς. Για να παραχθούν τα μη υφανθε'ντα προϊόντα με τη λογική αναλογία απόδοσης και τιμών, είναι απαραίτητο διευκρινίζει αρχικά το ρόλο των ινών στα μη υφανθε'ντα υλικά, κυριαρχεί τις βασικές ιδιότητες των ινών, και βασίζει στη μη υφανθείσα τεχνολογία επεξεργασίας και τη μετά τη θεραπεία τεχνολογία. Και εξοπλισμός, κατάλληλα επίλεκτες πρώτες ύλες ινών. Κατά συνέπεια, μια υψηλής απόδοσης τσάντα φίλτρων σκόνης με την άριστη απόδοση προετοιμάζεται.


Το ΦΙΛΤΡΟ ΤΙΤΛΩΝ είναι δεσμευμένο στην ανάπτυξη των υψηλής απόδοσης τσαντών φίλτρων σκόνης για πολλά χρόνια, και μπορεί να σχεδιάσει και να παραγάγει τις κατάλληλες τσάντες φίλτρων σκόνης σύμφωνα με τις συνθήκες εργασίας.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.