Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Οι κύριοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να αντικατασταθούν οι σακούλες σκόνης
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Οι κύριοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να αντικατασταθούν οι σακούλες σκόνης

2023-10-07

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Οι κύριοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να αντικατασταθούν οι σακούλες σκόνης

Υπάρχουν τρεις κύριοι λόγοι για την αντικατάσταση των σακουλών σκόνης: κατεστραμμένο φίλτρο, πρόωρη βλάβη φίλτρου και εσφαλμένο φίλτρο ή φίλτρο.
Η αντικατάσταση του φίλτρου συλλέκτη σκόνης ή του φίλτρου θαλάμου σκόνης προσθέτει περιττά έξοδα και χάνει χρόνο συντήρησης.Αν αντικαταστήσετε τα φίλτρα πολύ αργά, κινδυνεύετε να εκθέσετε τους εργαζόμενους στην εγκατάστασή σας σε επικίνδυνη σκόνη και να δημιουργήσετε κίνδυνο πυρκαγιάς ή έκρηξης.
Επιπλέον, καθώς τα φίλτρα γίνονται όλο και περισσότερο φραγμένα, το ενεργειακό κόστος του συμπιεσμένου αέρα που απαιτείται για να λειτουργήσει το σύστημα θα αυξηθεί, όπως και η πίεση στους ανεμιστήρες του συστήματος συλλογής σκόνης,ελαστικά, κλπ.

 

1Το φίλτρο είναι κατεστραμμένο.

Το πιο προφανές σημάδι ενός κατεστραμμένου φίλτρου είναι η σκόνη που βγαίνει από την εξάτμιση του συλλέκτη ή συσσωρεύεται στον καθαρό θάλαμο αέρα.Η απότομη πτώση της διαφορικής πίεσης είναι ένα άλλο ενδεικτικό σημάδι βλάβης του φίλτρουΚατά την επιλογή ενός συστήματος, εξετάστε την προσθήκη ενός αισθητήρα σπασμού σακούλας.


2Εκτός από τις προφανείς δυσάρεστες συνθήκες, όπως η πυρκαγιά ή η έκρηξη, πολλοί άλλοι παράγοντες μπορούν να καταστρέψουν τα φίλτρα.

Η υγρασία και η υπερβολική θερμότητα μπορούν να καταστρέψουν τα συνηθισμένα υφάσματα σακούλας φίλτρου, όπως το πολυεστέρα ή η αραμίδα, μέσω ενός φαινομένου που ονομάζεται υδρόλυση.Αυτή είναι μια χημική αντίδραση στην οποία το νερό αντιδρά με τις ίνες της σακούλας φίλτρου και μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβηΆλλοι μηχανισμοί αποτυχίας περιλαμβάνουν μηχανική φθορά από σκόνη άλεσης, υπερβολικοί παλμοί ή κατεστραμμένα κλουβιά.


3Απάτη στο φίλτρο.

Ο πιο συνηθισμένος λόγος που πρέπει να αλλάξετε το φίλτρο είναι ότι το φίλτρο έχει λήξει. Αυτό σημαίνει ότι η σακούλα έχει φτάσει στο τέλος της ωφέλιμης ζωής της. Έχει γεμίσει με σκόνη,και τακτικοί κύκλοι καθαρισμού δεν θα αφαιρέσει πλέον αρκετή σκόνη για να χειριστεί τα απαιτούμενα επίπεδα ροής αέρα.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.