Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Η σημασία του φίλτρου τσαντών στις εγκαταστάσεις αργιλίου
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Η σημασία του φίλτρου τσαντών στις εγκαταστάσεις αργιλίου

2023-08-30

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Η σημασία του φίλτρου τσαντών στις εγκαταστάσεις αργιλίου

Η τεχνολογία επεξεργασίας ενός εργοστασίου αργιλίου αποτελείται κυρίως από μια μηχανή ανατίναξης πυροβολισμών και ένα σύστημα αφαίρεσης σκόνης, μεταξύ των οποίων το σύστημα αφαίρεσης σκόνης είναι πλέον πιθανό να προκαλέσει τη συσσώρευση σκόνης και να προκαλέσει μια έκρηξη.

 

1) Η κοινή επεξεργασία επιφάνειας των προϊόντων αργιλίου όπως τα κράματα αργιλίου και τα σχεδιαγράμματα αργιλίου γυαλίζει και αλέθει, το οποίο θα παραγάγει μια σκόνη και μια σκόνη αργιλίου μεγάλου ποσού.

 

(2) η σκόνη αργιλίου έχει την καλή εκτέλεση μεταφοράς θερμότητας, και ο κίνδυνός του είναι ότι η σκόνη πετά και μικτός με τον αέρα, και εάν αντιμετωπίσει τους σπινθήρες, θα εκραγεί και θα καψει.

 

(3) η μίξη της σκόνης αργιλίου με άλλα οξειδωτικά μπορεί επίσης να διαμορφώσει ένα εκρηκτικό μίγμα. Εάν έρθει σε επαφή με με το οξύ και το αλκάλιο, το αέριο υδρογόνο θα παραχθεί, και το αέριο υδρογόνο είναι επίσης εύκολο να και να εκραγεί στον αέρα.

 

(4) οι εργαζόμενοι επεξεργασίας στο εργοστάσιο αργιλίου όλες οι μηχανές ανατίναξης πυροβολισμών χρήσης που γυαλίζουν, και οι μηχανές ανατίναξης πυροβολισμών είναι εξοπλισμένοι με ένα φίλτρο τσαντών για να αποτρέψουν τη συσσώρευση της σκόνης αργιλίου από την πρόκληση των εκρήξεων.

 

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.