Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Οι παράγοντες που επηρεάζουν τον ρυθμό διήθησης
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Οι παράγοντες που επηρεάζουν τον ρυθμό διήθησης

2024-02-04

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Οι παράγοντες που επηρεάζουν τον ρυθμό διήθησης

Τα στοιχεία φίλτρου με τις ίδιες προδιαγραφές και παραμέτρους και το ίδιο υλικό φίλτρου παρουσιάζουν μεγάλες διαφορές στην απόδοση φίλτρωσης και τη διάρκεια ζωής του προϊόντος σε διαφορετικά περιβάλλοντα εργασίας και χρήσης.

 

Οι ακόλουθοι παράγοντες που επηρεάζουν το φιλτράρισμα παρουσιάζονται συνοπτικά:

 

Επίδραση των χαρακτηριστικών της σκόνης

Η επίδραση της σκόνης στην αποδοτικότητα διήθησης αντανακλάται κυρίως στη κατανομή του μεγέθους των σωματιδίων σκόνης.
Υπό την επίδραση διαφόρων μηχανισμών φιλτραρίσματος, τα σωματίδια με μικρότερο μέγεθος σωματιδίων αποθηκεύονται μεταξύ των ινών υπό την επίδραση της διεύρυνσης του Μπράουν.Όταν το μέγεθος των σωματιδίων αυξάνεται από μικρό σε μικρό, η διεύρυνση του Μπράουν εξασθενεί σταδιακά και η εναπόθεση που προκαλείται από την κατακράτηση φραγμού και την αδρανειακή σύγκρουση αυξάνεται.
Ως εκ τούτου, η συνολική απόδοση διήθησης μειώνεται πρώτα και στη συνέχεια αυξάνεται καθώς αυξάνεται το μέγεθος των σωματιδίων σκόνης.

Όταν τα σωματιδιακά μεγέθη των σωματιδίων σκόνης είναι τα ίδια, τα διαφορετικά χαρακτηριστικά της ίδιας της σκόνης θα έχουν επίσης μια ορισμένη επίδραση στην απόδοση φιλτραρίσματος.Η απόδοση διήθησης αυξάνεται καθώς αυξάνεται η προσκόλληση και η υγροσκοπικότητα του υλικού φίλτρου.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οι παράγοντες που επηρεάζουν τον ρυθμό διήθησης  0

Διαρθρωτικά χαρακτηριστικά των μέσων φίλτρου

Όσο μικρότερη είναι η διάμετρος των ινών στο υλικό φίλτρου, δηλαδή όσο πιο λεπτή είναι η λεπτότητα των ινών, τόσο μεγαλύτερη είναι η ειδική επιφάνεια των ινών.Τόσο η επίδραση υποκλοπής όσο και η επίδραση διάχυσης μπορούν να ενισχυθούν, ενισχύεται η επιφανειακή διήθηση και βελτιώνεται η αποδοτικότητα της διήθησης.

Καθώς αυξάνεται ο ρυθμός πλήρωσης ινών του υλικού φίλτρου, ενισχύεται η επίδραση αδρανειακής σύγκρουσης και η επίδραση φραγμού και αυξάνεται η συνολική απόδοση φίλτρωσης.
Ωστόσο, ο ρυθμός αύξησης της αντίστασης λειτουργίας αυτή τη στιγμή είναι πολύ μεγαλύτερος από τον ρυθμό αύξησης της απόδοσης διήθησης,η μέθοδος αύξησης του ρυθμού πλήρωσης ινών για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της διήθησης πρέπει να είναι προσεκτική.
Το υλικό του υλικού φίλτρου, η μέθοδος τυποποίησης και η διαδικασία μεταποίησης θα έχουν όλα μια ορισμένη επίδραση στην επίδραση φίλτρωσης.

 

Χαρακτηριστικά της ροής αέρα γεμάτης σκόνη

Ο ρυθμός ροής της ροής αέρα γεμάτης σκόνη έχει μεγάλη επιρροή στην αποτελεσματικότητα του διήθησης.
Από την άποψη του μηχανισμού διήθησης, η ταχύτητα διήθησης επηρεάζει κυρίως την αδρανειακή σύγκρουση και τη διάχυση.Το φαινόμενο της αδρανειακής σύγκρουσης και το φαινόμενο παρεμβολής στη στήλη γίνονται προφανή., και η συνολική απόδοση διήθησης παρουσιάζει μειωτική τάση.
Επιπλέον, η ταχύτητα διήθησης είναι επίσης ένας οικονομικός δείκτης.η ζήτηση για υλικά φίλτρου και η συνολική επιφάνεια δαπέδου θα μειωθούν επίσηςΗ αύξηση της ταχύτητας διήθησης θα προκαλέσει αύξηση της αντίστασης λειτουργίας, έτσι ώστε ο προσδιορισμός της ταχύτητας ροής αέρα πρέπει να καθοριστεί ολοκληρωτικά.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.