Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Πρότυπα και απαιτήσεις για τα υλικά φίλτρου που χρησιμοποιούνται σε συλλέκτες σκόνης σε σακούλες
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Πρότυπα και απαιτήσεις για τα υλικά φίλτρου που χρησιμοποιούνται σε συλλέκτες σκόνης σε σακούλες

2023-09-22

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Πρότυπα και απαιτήσεις για τα υλικά φίλτρου που χρησιμοποιούνται σε συλλέκτες σκόνης σε σακούλες

Πρότυπα και απαιτήσεις για τα υλικά φίλτρου που χρησιμοποιούνται σε συλλέκτες σκόνης σε σακούλες


1Η κατανομή του μεγέθους των σωματιδίων: Η κατανομή του μεγέθους των σωματιδίων του υλικού φίλτρου έχει μεγάλη επιρροή στο αποτέλεσμα φίλτρωσης.το μέγεθος των σωματιδίων του υλικού φίλτρου πρέπει να μπορεί να περιλαμβάνει τη συντριπτική πλειοψηφία των σωματιδίων.

2. Σταθερότητα σε υψηλές θερμοκρασίες: Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αποτέφρωσης των απορριμμάτων, η θερμοκρασία είναι σχετικά υψηλή,και το υλικό φίλτρου πρέπει να έχει μια ορισμένη σταθερότητα υψηλών θερμοκρασιών για να αποφευχθεί η παραμόρφωση ή η καύση.

3Η απόδοση απομάκρυνσης σκόνης: Η πυκνότητα, το επιφανειακό φορτίο και η δομή των ινών του υλικού φίλτρου καθορίζουν την απόδοση απομάκρυνσης σκόνης και θα πρέπει να είναι σε θέση να ανταποκρίνεται στα εθνικά πρότυπα εκπομπών.

4Αντίσταση στη διάβρωση: Τα καυσαέρια περιέχουν όξινα ή αλκαλικά αέρια και το υλικό φίλτρου πρέπει να έχει μια ορισμένη αντίσταση στη διάβρωση για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του.

5Οικονομικότητα: Τα υλικά παρασκευής και η τεχνολογία επεξεργασίας του υλικού φίλτρου έχουν άμεση επίδραση στο κόστος.Είναι απαραίτητο να επιλέγονται προϊόντα με υψηλότερη απόδοση κόστους, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ποιότητα.


Η ποιότητα του υλικού φίλτρου καθορίζει άμεσα την επίδραση καθαρισμού των καυσαερίων και το ποσοστό ανάκτησης και αξιοποίησης της ενέργειας.Επομένως, πρέπει να ενισχύσουμε την έρευνα και τη διαμόρφωση προτύπων υλικών φίλτρου για συλλέκτες σκόνης σακούλας, να προωθήσουμε συνεχώς την καινοτομία στην τεχνολογία προετοιμασίας υλικών φίλτρου,και να προωθήσουν τη διαδικασία της βιώσιμης ανάπτυξης.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.