Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Σύλληψη και επιθεώρηση σακούλων φίλτρου σκόνης
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Σύλληψη και επιθεώρηση σακούλων φίλτρου σκόνης

2024-01-05

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Σύλληψη και επιθεώρηση σακούλων φίλτρου σκόνης

Υπό κανονικές συνθήκες, το υλικό των ράψεων της σακούλας φίλτρου σκόνης πρέπει να είναι το ίδιο με το υλικό του φίλτρου.
Σε ειδικές περιπτώσεις, όταν πρέπει να χρησιμοποιηθούν ράμματα από υλικά διαφορετικά από το υλικό του φίλτρου, η αντοχή,η αντοχή στη θερμότητα και η χημική αντοχή των ράψεων θα πρέπει να είναι καλύτερη από τα ράμματα που κατασκευάζονται από το ίδιο υλικό με το υλικό φίλτρου.

Αριθμός σειρών ράμψεων σακούλας φίλτρου:

  • Οι διαμήκεις ραφές στο σώμα της σακούλας φίλτρου πρέπει να είναι ισχυρές, ίσες και να μην είναι μικρότερες από 3.
  • Ο πυθμένας και το στόμα της σακούλας μπορούν να ραφούν με μονο- ή διπλές βελόνες σύμφωνα με τις διαφορετικές απαιτήσεις.
  • Η πυκνότητα της βελόνας των ράψεων της σακούλας φίλτρου σχετίζεται με το υλικό της σακούλας φίλτρου.και δεν βλάπτει την αντοχή του ίδιου του υφάσματος φίλτρου.
  • Η πυκνότητα της βελόνας των σακούλων φιλτραρίσματος από ύφασμα με χημικό φίλτρο είναι εντός των 10 cm (255) βελόνων: η πυκνότητα της βελόνας των σακούλων φιλτραρίσματος από υφασμάτινη γυαλί δεν μπορεί να είναι υπερβολικά μεγάλη.
  • Το πλάτος ραφής της σακούλας φίλτρου σχετίζεται με το υλικό του υλικού φίλτρου, γενικά 9 ~ 12cm.
  • Η απόσταση μεταξύ της εξωτερικής βελόνας ράψιμης και της άκρης του υφάσματος φίλτρου: 2 ~ 3 mm για το τρυπάνι βελονισμού και 5 ~ 8 mm για το υλικό φίλτρου γυάλινης ινών.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σύλληψη και επιθεώρηση σακούλων φίλτρου σκόνης  0

Μετά τη συγκόλληση της σακούλας φίλτρου:

Οι επιθεωρήσεις και οι επισκευές πρέπει να πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις απαιτήσεις σχεδιασμού, ώστε να εξαλείφονται οι ρυτίδες, οι λεκέδες λάδι και το λίπος στην επιφάνεια.Εκτός από τις αυστηρές απαιτήσεις για το μέγεθος της βελόνας, τον έλεγχο της πυκνότητας της βελόνας και τις διαδικασίες λειτουργίας, πρέπει να χρησιμοποιούνται ειδικά υλικά για την επισκευή όλων των τρυπών.


Επιθεώρηση ραπτικής σακούλας φίλτρου:

  1. Οι κατασκευαστές σακουλών φίλτρου θα πρέπει να συμμορφώνονται με τα εθνικά πρότυπα, τα πρότυπα της βιομηχανίας και τα πρότυπα των επιχειρήσεων.Το τμήμα επιτήρησης ποιότητας του εργοστασίου επιλέγει τα είδη και το ποσοστό τυχαίων επιθεωρήσεων με βάση τις παρτίδεςΓενικά, η αναλογία επιθεώρησης παρτίδας των σακουλών φίλτρου είναι 5% έως 20%.
  2. Τα προϊόντα εκτός εργοστασίου πρέπει να ελέγχονται αυστηρά σύμφωνα με τις απαιτήσεις της σύμβασης παραγγελίας για το ύφασμα φίλτρου, τα ράμματα και τα διάφορα αξεσουάρ της σακούλας φίλτρου.πρέπει να διορθωθούν πριν φύγουν από το εργοστάσιο.
  3. Για τις σακούλες φίλτρου απομάκρυνσης σκόνης που είναι ανθεκτικές στη διάβρωση από θερμοκρασία, οξέα και άλκα και αντιστατικές, απαιτείται ειδική επιθεώρηση.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.