Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Λόγοι για το φράξιμο της σακούλας σκόνης
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Λόγοι για το φράξιμο της σακούλας σκόνης

2023-08-15

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Λόγοι για το φράξιμο της σακούλας σκόνης

Ο κύριος λόγος για το μπλοκάρισμα της σακούλας σκόνης είναι ότι η ταχύτητα φιλτραρίσματος είναι πολύ υψηλή και η σκόνη είναι πολύ λεπτή και εάν ο καθαρισμός της ίδιας της σακούλας φίλτρου δεν είναι πολύ προσεκτικός ή υπάρχει υγρασία, το φιλτραρισμένο αέριο τρέχει στη σκόνη Ο εξοπλισμός απομάκρυνσης θα υπερβαίνει τον σχεδιασμό της αφαίρεσης σκόνης.το όριο που μπορεί να γίνει ανεκτό.
Αν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι, αυτές οι μικρές σκόνες θα κολλήσουν σταδιακά στην ίνα της τσάντας, κάτι που θα προκαλέσει το μπλοκάρισμα της σακούλας σκόνης.


Η λύση είναι να μειωθεί η ταχύτητα του φιλτραρισμένου αερίου για να μειωθεί η πρόσκρουση στη σακούλα.
Επιπλέον, μπορεί επίσης να λυθεί αυξάνοντας την πίεση του παλμικού πίδακα.
Φυσικά, υπάρχει καλύτερος τρόπος για να αυξήσετε την περιοχή της σακούλας σκόνης για να διασφαλίσετε ότι ανεξάρτητα από το πόσο αέριο φιλτράρεται, η ταχύτητα φιλτραρίσματος μπορεί να μειωθεί.
Επιπλέον, στην καθημερινή συντήρηση, είναι επίσης απαραίτητο να χρησιμοποιείτε τη σωστή μέθοδο για τον καθαρισμό της σκόνης και τον έλεγχο της κατάστασης της σακούλας σκόνης σε πραγματικό χρόνο.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.