Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Προφυλάξεις για τη σωστή αντικατάσταση των σακουλών συλλογής σκόνης
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Προφυλάξεις για τη σωστή αντικατάσταση των σακουλών συλλογής σκόνης

2023-08-04

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Προφυλάξεις για τη σωστή αντικατάσταση των σακουλών συλλογής σκόνης

Η σωστή μέθοδος εγκατάστασης, οδηγίες και προφυλάξεις για την αντικατάσταση της σακούλας συλλογής σκόνης.

 

 

1. Όταν αντικαθιστάτε τη σακούλα συλλογής σκόνης, κρατήστε το άκρο ανοίγματος της σακούλας σκόνης σφιχτά με τα χέρια σας ενώ κρατάτε την υπόλοιπη σακούλα σκόνη διπλωμένη και σπρώξτε το διπλωμένο μέρος της σακούλας σκόνης μέσα στο μανίκι για να περάσει μέσα από την πλάκα λουλουδιών.Αφού ανοίξετε το διπλωμένο μέρος της σακούλας σκόνης κάτω από τη σανίδα λουλουδιών, αφήστε το πάνω μέρος της σακούλας σκόνης και αφήστε το ελατηριωτό δακτύλιο με αυλακώσεις να ακουμπήσει στο μανίκι της σανίδας λουλουδιών.


2. Αφήστε το βάρος της ίδιας της σακούλας σκόνης να σταθεροποιήσει τη θέση αργά και αφήστε τον μεταλλικό δακτύλιο να βγάλει το μανίκι από το επάνω μέρος της σακούλας σκόνης.Τοποθετήστε το μανίκι στην τρύπα της πλάκας λουλουδιών.


3. Κρατήστε τον ελατηριωτό δακτύλιο του αυλακωμένου μαξιλαριού σφιχτά και με τα δύο χέρια (δεν χρειάζεται να τραβήξετε προς τα πάνω τη σακούλα σκόνης) και πιέστε τον δακτύλιο ελατηρίου προς τα μέσα και με τα δύο χέρια για να το κάνετε σε σχήμα "C".Ενώ διατηρείτε το δακτύλιο ελατηρίου σε σχήμα "C", τοποθετήστε την ανυψωμένη πλευρά του ελατηριωτού δακτυλίου σε σχήμα αυλάκωσης στην άκρη της πλησιέστερης οπής της πλάκας λουλουδιών.Κρατήστε τη μια πλευρά του ανυψωμένου ανυψωμένου δακτυλίου ελατηρίου σε σχήμα "C" με το ένα χέρι και στερεώστε το ανυψωμένο σχήμα "C" στην άκρη της σανίδας με το άλλο χέρι.


4. Στερεώστε τη μία πλευρά του ανυψωμένου δακτυλίου ελατηρίου "C" με το ένα χέρι και τεντώστε αργά την άλλη πλευρά του δακτυλίου ελατηρίου με το άλλο χέρι.Εισαγάγετε την αυλάκωση του δακτυλίου ελατηρίου ακριβώς στην τρύπα της πλάκας λουλουδιών.


5. Εάν δεν μπορείτε να ακούσετε τον ήχο "ποπ" όταν ο δακτύλιος του ελατηρίου είναι πλήρως τεντωμένος, σπρώξτε τον δακτύλιο ελατηρίου στην εσωτερική άκρη του ανοίγματος της πλάκας με τον αντίχειρα του ενός χεριού, έτσι ώστε η αυλάκωση του δακτυλίου ελατηρίου να χωράει την εσωτερική άκρη της οπής της πλάκας λουλουδιών.


6. Υπό κανονικές συνθήκες, θα πρέπει να μπορείτε να ακούσετε τον ήχο της επιτυχίας, διαφορετικά, λυγίστε τον δακτύλιο ελατηρίου από άλλη θέση σε σχήμα "C".Σηκώστε τον δακτύλιο ελατηρίου ψηλότερα από την πλάκα λουλουδιών και, στη συνέχεια, επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα εγκατάστασης.


7. Τοποθετήστε το πλαίσιο της σακούλας φίλτρου του συλλέκτη σκόνης στη σακούλα σκόνης.Κατά την εγκατάσταση, φροντίστε να τοποθετήσετε το πλαίσιο αργά στη σακούλα σκόνης.Εάν υπάρχει μεγάλη αντίσταση, πρέπει να το τραβήξετε λίγο προς τα πάνω και στη συνέχεια να το αφήσετε απαλά.Εάν η αντίσταση είναι ακόμα μεγάλη, επαναλάβετε τη λειτουργία έως ότου καταφέρετε να το βάλετε εύκολα.Αποφύγετε να γρατσουνιστεί η σακούλα σκόνης από τις γωνίες του πλαισίου!Απαγορεύεται αυστηρά να χτυπήσει το πλαίσιο στη σακούλα σκόνης!


8. Βεβαιωθείτε ότι η φλάντζα της σακούλας σκόνης μπορεί να σφραγιστεί καλά με την επιφάνεια οπής της πλάκας λουλουδιών.


9. Εγκαταστήστε τον εντοπιστή πλαισίου της σακούλας φίλτρου ή τα μέρη στερέωσης του συλλέκτη σκόνης και βεβαιωθείτε ότι η φλάντζα του πλαισίου της σακούλας σκόνης/σάκου σκόνης λειτουργεί υπό την κατάλληλη πίεση.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.