Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Ιδιότητες υλικών των σακουλών φίλτρου σκόνης PPS
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Ιδιότητες υλικών των σακουλών φίλτρου σκόνης PPS

2023-11-21

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Ιδιότητες υλικών των σακουλών φίλτρου σκόνης PPS

Οι καλές προοπτικές της αγοράς και το ευρύ φάσμα χρήσεων των σακουλών φίλτρου σκόνης οφείλονται στην εξαιρετική ποιότητα και απόδοση τους.


1Η θερμική σταθερότητα του υλικού φίλτρου PPS είναι εξαιρετική.

 

Η βραχυπρόθεσμη αντοχή στη θερμότητα και η μακροπρόθεσμη σταθερότητα στη θερμότητα της συνεχούς χρήσης των σακουλών φίλτρου απομάκρυνσης σκόνης είναι καλύτερες από όλα τα τρέχοντα πλαστικά μηχανικής.


2Ανθεκτικό στην χημική διάβρωση.

 

Η αντοχή του PPS στην χημική διάβρωση είναι δεύτερη μόνο στο λεγόμενο "πλαστικό" πολυτετραφθορεθυλένιο (PTFE).


3- Φυσικές και μηχανικές ιδιότητες.

 

Η ιξώδεςτητα τήξης της ρητίνης PPS είναι πολύ χαμηλή και έχει καλή ρευστότητα.Η γυάλινη ίνα ή τα σφαιρίδια τύπου ένεσης ενισχυμένα με ανόργανες ίνες υαλοπλαστικής που παρασκευάζονται με αυτό έχουν ισχυρή αντοχή στο τέντωμα. ιδιότητες, αντοχή σε χτυπήματα, αντοχή στην κάμψη και ευελιξία.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ιδιότητες υλικών των σακουλών φίλτρου σκόνης PPS  0


4- Διαστασιακή σταθερότητα.

 

Τα εξαρτήματα απομάκρυνσης σκόνης από σακούλες σκόνης PPS έχουν καλή αντοχή στην σύρση, χαμηλό συντελεστή γραμμικής διαστολής και εξαιρετική σταθερότητα διαστάσεων.


5Δυνατότητα προσκόλλησης.

 

Το PPS έχει πολύ υψηλή αντοχή σύνδεσης στο αλουμίνιο, το ανοξείδωτο χάλυβα, το γυαλί κλπ. Η αντοχή σύνδεσης στο γυαλί είναι ακόμη υψηλότερη από τη συνοχή του γυαλιού.Επειδή το PPS έχει καλές ιδιότητες προσκόλλησης και αντοχή στη διάβρωση, είναι πολύ κατάλληλο για την επένδυση χημικών εξοπλισμού.η ίδια η χημική δομή του PPS του επιτρέπει να διαθέτει καλές ιδιότητες επιβραδυντή φλόγας και δεν απαιτεί την προσθήκη επιβραδυντών φλόγας.


Η σακούλα σκόνης PPS έχει πολύ χαμηλή διηλεκτρική σταθερά, ηλεκτρική επαγωγικότητα και διηλεκτρικό συντελεστή απώλειας και έχει εξαιρετικές μονωτικές και διηλεκτρικές ιδιότητες σε υψηλές θερμοκρασίες,υψηλή υγρασία και άλλα περιβάλλοντα.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.