Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Ταξινομή του φίλτρου υγρού
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Ταξινομή του φίλτρου υγρού

2023-12-25

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Ταξινομή του φίλτρου υγρού

Ένα φίλτρο υγρών είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για να φιλτράρει τα υγρά. Μπορεί να φιλτράρει τα στερεά σωματίδια που αιωρούνται στο υγρό για να κάνει το υγρό καθαρότερο.τρόφιμαΗ τεχνολογία αυτή είναι απαραίτητη για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος.


Τα φίλτρα υγρών μπορούν να χωριστούν στους ακόλουθους τύπους σύμφωνα με τη δομή και τις αρχές λειτουργίας τους:

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ταξινομή του φίλτρου υγρού  0

  1. Φίλτρο αγωγών
    Τα σε γραμμή φίλτρα είναι τα πιο κοινά φίλτρα υγρών.Η ακρίβεια φιλτραρίσματος των ενδογραμμικών φίλτρων είναι συνήθως στο επίπεδο των μικρών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φιλτράρει πολλά διαφορετικά υγρά, συμπεριλαμβανομένου του νερού, του λιπαντικού ελαίου, του καυσίμου κλπ.
  2. Φίλτρο περιστροφής
    Ένα περιστρεφόμενο φίλτρο είναι ένα φίλτρο που φιλτράρει τις ακαθαρσίες από το υγρό κατά τη διάρκεια της περιστροφής.Η ακρίβεια διήθησης του περιστρεφόμενου φίλτρου μπορεί να είναι τόσο υψηλή όσο το επίπεδο νανομέτρου, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε καταστάσεις υψηλής ζήτησης διήθησης.
  3. Φίλτρο ζώνης
    Ένα φιλτράρισμα ζώνης είναι ένας τύπος φίλτρου που χρησιμοποιεί μια επίπεδη ζώνη φίλτρου για να φιλτράρει υγρά.Τα φίλτρα ζώνης χρησιμοποιούνται συνήθως για να φιλτράρουν μεγάλες ποσότητες στερεών σωματιδίων, όπως λάσπη, στάχτες κλπ.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.