Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Επιρροή της βιομηχανικής σκόνης
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Επιρροή της βιομηχανικής σκόνης

2023-09-07

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Επιρροή της βιομηχανικής σκόνης

Με την ανάπτυξη της βιομηχανίας, η σκόνη έχει γίνει ένα πρόβλημα που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

 

1. Επιπτώσεις στο περιβάλλον:
Μετά την παραγωγή βιομηχανικής σκόνης, εισέρχεται στην ατμόσφαιρα και μολύνει άμεσα το περιβάλλον.Έτσι η σκόνη ανατινάζεται εύκολα σε άλλες περιοχές από τον άνεμο.Επειδή η σκόνη αποθηκεύεται στα φύλλα και το γρασίδι, μπορεί να οδηγήσει σε άγονη γη, μειωμένη εποχική βροχόπτωση, οξύτητα του εδάφους και απώλεια οξυγόνου από τα κύτταρα της ρίζας.


2- Επιπτώσεις στην υγεία:
Κατά την αναπνοή, η σκόνη μπορεί να εισέλθει στους πνεύμονες και να προκαλέσει προβλήματα υγείας.που σημαίνει ότι έχουν διαφορετικές επιπτώσεις στην υγείαΓενικά, τα σωματίδια σκόνης που είναι ιδιαίτερα μικρά είναι πιο επικίνδυνα επειδή μπορούν να περάσουν από τις αλβεόλες και να εισέλθουν στο αίμα, τα κύτταρα του κεφαλιού και του εγκεφάλου.

Οι εργαζόμενοι μπορεί να υποφέρουν από αναπνευστικές ασθένειες όπως δηλητηρίαση από αμίαντο, πνευμονιοπάθεια, βρογχίτιδα και πνευμονία μετά από μακροχρόνια εισπνοή μεγάλων ποσοτήτων σκόνης.Μια πιο σοβαρή επίδραση είναι ότι η σκόνη μπορεί να μεταδοθεί μέσω του αέρα, αποτελούν σοβαρή απειλή για τη δημόσια υγεία.


3Οικολογικές επιπτώσεις:
Πολλά ζώα εξαρτώνται από την επιφάνεια ή το ρηχό έδαφος για τροφή, και η βιομηχανική σκόνη μπορεί να κάνει το περιβάλλον που κατοικούν αυτοί οι οργανισμοί άγονο και ακατάλληλο για επιβίωση.Μερικοί από αυτούς τους οργανισμούς μπορεί να εισέλθουν στην τοπική τροφική αλυσίδαΑν η επίδραση της σκόνης είναι αρκετά μεγάλη, μπορεί να οδηγήσει σε εξαφάνιση ειδών και σε περιφερειακά προβλήματα ασφάλειας των τροφίμων για τον άνθρωπο.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.