Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Πώς να χρησιμοποιήσει την υψηλής θερμοκρασίας τσάντα σκόνης
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Πώς να χρησιμοποιήσει την υψηλής θερμοκρασίας τσάντα σκόνης

2023-08-25

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Πώς να χρησιμοποιήσει την υψηλής θερμοκρασίας τσάντα σκόνης

Η υψηλής θερμοκρασίας σκόνη που αφαιρεί την τσάντα αναφέρεται συνήθως στην τσάντα σκόνη-αφαίρεσης που χρησιμοποιείται κατά τον εξέταση υψηλής θερμοκρασίας (<250>

 

Επιπλέον, προσεκτικά ο έλεγχος ο όρος της τσάντας σκόνης, προσπαθεί να μην έχει τις ρυτίδες, και η σφράγιση και η σωστή εγκατάσταση της τσάντας σκόνης είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικές. Διαφορετικά, είναι πολύ εύκολο να προκληθεί η φτωχή επίδραση αφαίρεσης σκόνης.

 

1. Επιθεώρηση εγκατάστασης των υψηλής θερμοκρασίας τσαντών υφασμάτων σκόνη-αφαίρεσης: Αφότου εγκαθίσταται κάθε τσάντα φίλτρων, ελέγξτε εάν η ένωση σφραγίζεται και εάν η θέση σφράγισης είναι σωστή.
Έλεγχος εάν είναι κάθετος από τη χοάνη τέφρας. Εάν διαπιστώνετε ότι το κατώτατο σημείο της τσάντας φίλτρων αγγίζει ή δεν είναι σωστό, κάνετε ένα αρχείο και το ρυθμίστε εγκαίρως κάτω από την καθοδήγηση ενός ειδικού προσώπου.


2. Αφότου εγκαθίσταται η υψηλής θερμοκρασίας τσάντα σκόνης, ο πίνακας λουλουδιών πρέπει να καλυφθεί βαθμιαία με τον καμβά για να αποτρέψει τα συντρίμμια από να περιέλθει στην τσάντα φίλτρων. Κατά την εγκατάσταση του φυσώντας σωλήνα, καλύψτε το πιάτο λουλουδιών με τον καμβά για να αποτρέψετε τη ζημία στο στόμα τσαντών φίλτρων.


3. Η ειδική προσοχή πρέπει να πληρωθεί στην εγκατάσταση της υψηλής θερμοκρασίας τσάντας σκόνη-αφαίρεσης: τα κέντρα των πέντε μερών της φυσώντας τρύπας σωλήνων, Venturi του ακροφυσίου, του πλαισίου συλλεκτών σκόνης, της υψηλής θερμοκρασίας τσάντας σκόνη-αφαίρεσης, και του πιάτου λουλουδιών πρέπει να είναι συνεπή.


4. Κατά την εγκατάσταση των υψηλής θερμοκρασίας τσαντών σκόνη-αφαίρεσης, ελέγξτε κάθε τσάντα για να αποτρέψετε τη ζημία στον εξοπλισμό σκόνη-αφαίρεσης.


5. Το κάπνισμα και οι ανοικτές φλόγες είναι απαγορευμένα κατά την εγκατάσταση των υψηλής θερμοκρασίας τσαντών υφασμάτων σκόνη-αφαίρεσης.


6. Για τις υψηλής θερμοκρασίας τσάντες υφασμάτων σκόνη-αφαίρεσης, η τσάντα πρέπει να διπλωθεί κατά μήκος, κατόπιν να τεθεί στην τρύπα του πιάτου λουλουδιών, και να εγκατασταθεί κάθετα για την προστασία.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.