Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Πώς να κρίνει την ποιότητα της τσάντας σκόνης;
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Πώς να κρίνει την ποιότητα της τσάντας σκόνης;

2023-09-01

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Πώς να κρίνει την ποιότητα της τσάντας σκόνης;

Η τσάντα σκόνης είναι ένα προϊόν διήθησης σκόνης με τις ευρείες προοπτικές εφαρμογής και τη σημασία προστασίας του περιβάλλοντος. Οι τσάντες σκόνης φτωχής ποιότητας έχουν επιπτώσεις σοβαρά στην εργασία αφαίρεσης σκόνης και θα αναγκάσουν τους ρύπους σκόνης για να απαλλαχθούν στην ατμόσφαιρα, προκαλώντας την περιβαλλοντική ρύπανση.


Γενικά, η ποιότητα της τσάντας σκόνης μπορεί να κριθεί με την εξέταση το χρώμα, να σχολιάσει, τη σύσταση, την αφή, τη μέθοδο ζυγίσματος, τις συγκεκριμένες λειτουργίες, τις σωματικές ιδιότητες, τις μηχανικές ιδιότητες, τα χαρακτηριστικά διήθησης σκόνης και άλλες μεθόδους.

Οι συγκεκριμένες μέθοδοι για την ποιότητα της τσάντας σκόνης παρατίθενται κατωτέρω για την αναφορά μόνο.

 

1, εξετάζει την εμφάνιση. Ο πιό διαισθητικός τρόπος να κριθεί εάν μια τσάντα σκόνης είναι καλή ή κακή είναι «να κοιτάξει». Είναι απαραίτητο να παρατηρηθεί εάν υπάρχουν μαύρα σημεία, άλτες, οπές, ατέλειες, σπασμένα καλώδια, ενώσεις, κ.λπ. στην επιφάνεια της τσάντας σκόνης.


2, εξετάζουν την ερμηνεία. Οι τσάντες αφαίρεσης σκόνης με τις διαφορετικές ιδιότητες και τις χρήσεις θα έχουν διαφορετικό glossiness. Παραδείγματος χάριν, το ύφασμα φίλτρων μακρύς-ινών έχει μια ομαλά εμφάνιση και ένα αγαθό να σχολιάσουν, ενώ το ύφασμα φίλτρων κοντός-ινών έχει συχνά μια χνουδωτή εμφάνιση.


3. Εξετάστε τη σύσταση. Η σκόνη-αφαίρεση των τσαντών υφασμάτων με τις διαφορετικές συστάσεις θα έχει επίσης τις διαφορετικές προδιαγραφές, όπως twill η ύφανση, η σαφής ύφανση και άλλα σχέδια μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως βάση για το πρότυπο.


4. Εξετάστε την αφή. Μπορείτε να αισθανθείτε τη σποραδικότητα των ινών με να αγγίξετε τους με τα χέρια σας, και μπορείτε να μετρήσετε πόσες ίνες υπάρχουν στη σειρά 10cm. Η τσάντα σκόνης έχει έναν αντίστοιχο συντελεστή πυκνότητας σύμφωνα με την προδιαγραφή, η οποία μπορεί να κριθεί κατά προσέγγιση από την αφή.


5, καίγοντας τρίχα. Το καίγοντας μέρος του υλικού τσαντών μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως τρόπος να κρίνει. Εάν η τσάντα καίει και εκπέμπει το μαύρο καπνό, σημαίνει ότι είναι μια τσάντα σκόνης φιαγμένη από πολυεστέρα. Εάν εκπέμπει ένα μπλε φως μετά από να καψει, είναι πολυπροπυλένιο.


6. Μέθοδος ζυγίσματος. Το ζύγισμα μερικών τσαντών μπορεί γρήγορα να κάνει τις κρίσεις για τη διαδικασία παραγωγής και το υλικό της τσάντας σκόνης.


7.Specific λειτουργίες. Οι παράγοντες όπως η αντίσταση θερμοκρασίας, η αντίσταση διάβρωσης, οι ηλεκτροστατικές ιδιότητες, και το hydrophobicity μπορούν όλα να έχουν επιπτώσεις στην απόδοση των τσαντών αφαίρεσης σκόνης. Η κατάλληλη τσάντα αφαίρεσης σκόνης μπορεί να επιλεχτεί σύμφωνα με το συγκεκριμένο περιβάλλον αφαίρεσης σκόνης.


8. Σωματικές ιδιότητες. Όπως η περιοχή μονάδων, η ποιότητα, το πάχος, το πλάτος, η οργάνωση των υφαμένων υφασμάτων, η πυκνότητα υφάσματος, το πορώδες, κ.λπ.


9. Μηχανικές ιδιότητες. Όπως η σπάζοντας δύναμη, η επιμήκυνση στο σπάσιμο, η επιμήκυνση της στρέβλωσης και του weft φορτίου της τσάντας, η ικανότητα έκρηξης του υλικού φίλτρων, κ.λπ.


10. Χαρακτηριστικά φιλτραρίσματος σκόνης. Όπως ο συντελεστής αντίστασης, η στατική αποδοτικότητα αφαίρεσης σκόνης, η δυναμική αποδοτικότητα αφαίρεσης σκόνης, η δυναμική αντίσταση του υλικού φίλτρων, ο συντελεστής αντίστασης, το ποσοστό γδυσίματος σκόνης, κ.λπ.

 

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.