Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Πώς να φιλτραρίσει τη σκόνη με την τσάντα σκόνης
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Πώς να φιλτραρίσει τη σκόνη με την τσάντα σκόνης

2023-08-16

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Πώς να φιλτραρίσει τη σκόνη με την τσάντα σκόνης

Η τσάντα σκόνης αποτελείται από το αναπνεύσιμο υλικό φίλτρων. Ενώ το ύφασμα είναι αναπνεύσιμο, τα μόρια σκόνης εμποδίζονται στην επιφάνεια της τσάντας φίλτρων, και ο καθαρός αέρας απαλλάσσεται μέσω της τσάντας φίλτρων. Είναι η ίδια αρχή με τις μάσκες που φοράμε συνήθως.
Για να το βάλει απλά, ένας υψηλής ισχύος ανεμιστήρας χρησιμοποιείται για να απορροφήσει τη σκόνη στον πάγκο εργασίας στον κεντρικό συλλέκτη σκόνης μέσω του σπειροειδούς αεραγωγού. Τον κεντρικό συλλέκτη σκόνης από ο σφυγμός προσκρούει κάθε φορά. Κτύπος από τη σκόνη που προσροφάται στην τσάντα υφασμάτων. Η σκόνη ή τα ξύλινα τσιπ μεταφέρεται στο κιβώτιο συλλογής σκόνης. Κατόπιν επικεντρωθείτε στην επεξεργασία. Έτσι μια εργασία φίλτρων baghouse.

 

Στο πλαίσιο της δράσης της αρνητικής πίεσης του ανεμιστήρα του συλλέκτη σκόνης, το dust-laden αέριο εισάγει το παράθυρο του εξοπλισμού αφαίρεσης σκόνης από τον κολπίσκο αέρα, η σκόνη εμποδίζεται από την τσάντα φίλτρων, και το καθαρισμένο αέριο που φιλτράρεται από την τσάντα φίλτρων απαλλάσσεται άμεσα από τον ανεμιστήρα. Με την αύξηση του τρέχοντας χρόνου του συλλέκτη σκόνης, όλο και περισσότερη σκόνη συσσωρεύεται στην τσάντα φίλτρων, διαμορφώνοντας ένα νέο στρώμα εμποδίων, και η επίδραση φιλτραρίσματος βελτιώνεται, αλλά συγχρόνως, η αντίσταση της τσάντας φίλτρων αυξάνεται επίσης, με συνέπεια μια μείωση στον όγκο αέρα επεξεργασίας.

 

Η αφαίρεση σκόνης τύπων τσαντών είναι μια διαδικασία τα στερεά μόρια στον αέρα από την τεχνολογία διήθησης. Οι τεχνολογίες διήθησης αέρα αυτήν την περίοδο κυρίως περιλαμβάνουν τη διήθηση ινών, τη διήθηση μεμβρανών και τη διήθηση μορίων. Η τσάντα σκόνης είναι ένα φίλτρο ινών, ή ένας συνδυασμός φίλτρου μεμβρανών και φίλτρου μορίων. Η τεχνολογία διήθησης αέρα χρησιμοποιείται σε δύο πτυχές: κάποιος είναι να καθαριστεί ο αέρας που περιέχει το μοριακό θέμα, και άλλο είναι να συλλεχθούν τα μόρια στον αέρα ως δείγματα.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.