Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Πώς να προσδιορίσετε το μέγεθος της σακούλας φίλτρου σκόνης
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Πώς να προσδιορίσετε το μέγεθος της σακούλας φίλτρου σκόνης

2024-01-17

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Πώς να προσδιορίσετε το μέγεθος της σακούλας φίλτρου σκόνης

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά τον προσδιορισμό του μεγέθους του σάκου σκόνης.
Το μήκος του σάκου συλλέκτη σκόνης εξαρτάται από την ικανότητα επεξεργασίας των καυσαερίων, την ταχύτητα φιλτραρίσματος και τη διάμετρο του σάκου.μειώνοντας έτσι το έδαφος, μειώνοντας τη βαλβίδα ηλεκτροσόκ, τη βαλβίδα παλμού, τον σωλήνα αναπνοής και άλλα στοιχεία του συστήματος καθαρισμού σκόνης, εξοικονομώντας επενδύσεις και συντομεύοντας τον κύκλο καθαρισμού σκόνης.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να προσδιορίσετε το μέγεθος της σακούλας φίλτρου σκόνης 0

 

Οι παράγοντες που επηρεάζουν τη διάμετρο του συλλέκτη σκόνης είναι οι ακόλουθοι.

 1. Η διάμετρος της σακούλας σκόνης του συλλέκτη σκόνης σχετίζεται με την ενέργεια του παλμού καθαρισμού σκόνης και τη διάταξη της βαλβίδας παλμού.
  Η διάμετρος των συνηθισμένων βιομηχανικών συλλέκτρων σκόνης με παλμούς είναι γενικά μεταξύ 120 mm και 152 mm.
 2. Η διάμετρος της σακούλας σκόνης του συλλέκτη σκόνης σχετίζεται με το μέγεθος του συλλέκτη σκόνης.
  Για παράδειγμα, σε ένα έδαφος περίπου 7,5m2, χρησιμοποιώντας μια σακούλα φίλτρου με διάμετρο 152mm και μήκος 3m, η περιοχή φίλτρωσης είναι περίπου 163m2.Θα πρέπει να είναι 4.3m για να επιτευχθεί η ίδια διήθηση στην ίδια επιφάνεια εδάφους.
 3. Η διάμετρος της σακούλας σκόνης του συλλέκτη σκόνης σχετίζεται με το πλάτος του υλικού φίλτρου.
  Τα διάφορα υλικά φίλτρου έχουν το δικό τους μέγεθος και πλάτος.
  Για παράδειγμα, ένα ύφασμα πλάτους περίπου 990 mm μπορεί να παραχθεί σε δύο σακούλες σκόνης με διάμετρο 152 mm, αφήνοντας τις απαραίτητες ραφές.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να προσδιορίσετε το μέγεθος της σακούλας φίλτρου σκόνης 1

 

Οι παράγοντες που επηρεάζουν το μήκος της βιομηχανικής σακούλας συλλέκτη σκόνης είναι:

 1. Ο αριθμός των σάκων σκόνης στον συλλέκτη σκόνης μειώνεται και ο εξοπλισμός καταλαμβάνει μικρό χώρο.
  Όταν ο όγκος του αέρα επεξεργασίας, η ταχύτητα του ανέμου φιλτραρίσματος και η διάμετρος της σακούλας είναι ίδιες, η αύξηση του μήκους της σακούλας σκόνης θα αυξήσει την περιοχή φιλτραρίσματος μιας μεμονωμένης σακούλας σκόνης,μειώνοντας έτσι τον αριθμό των σάκων σκόνης και μειώνοντας τον χώρο του δαπέδου.
 2. Εάν μειωθεί ο αριθμός των σάκων σκόνης στον συλλέκτη σκόνης, θα μειωθεί επίσης η σφραγίδα ηλεκτροσόκ, η σφραγίδα παλμού, ο σωλήνας αναπνοής και άλλα στοιχεία του συστήματος καθαρισμού σκόνης,εξοικονόμηση επενδύσεων και συντόμευση του κύκλου καθαρισμού του συλλέκτη σκόνης.
 3. Εάν το μήκος του σάκου σκόνης του συλλέκτη σκόνης είναι πολύ μεγάλο, το κόστος κατασκευής θα αυξηθεί.
  Το ύψος του βιομηχανικού κιβωτίου εξάλειψης πρέπει να αυξηθεί, και η επεκτάσιμη επέκταση προς τα πάνω θα αυξήσει την αντοχή των εξαρτημάτων, έτσι ώστε το κόστος κατασκευής του εξοπλισμού θα αυξηθεί.
 4. Το αποτέλεσμα καθαρισμού σκόνης είναι φτωχό.
  Όταν ο βιομηχανικός συλλέκτης σκόνης καθαρίζεται σε απευθείας σύνδεση, όσο μακρύτερη είναι η σακούλα σκόνης, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα η σκόνη που εκπέμπεται από την σακούλα σκόνης να απορροφηθεί ξανά στην σακούλα.Εάν η σκόνη καθαρίζεται εκτός σύνδεσηςΌσο μεγαλύτερη είναι η σακούλα, τόσο μεγαλύτερος θα είναι ο χρόνος ανάπαυσης μετά το καθαρισμό.
 5. Η σακούλα σκόνης του συλλέκτη σκόνης είναι εύκολα κατεστραμμένη.
  Όσο μεγαλύτερη είναι η σακούλα σκόνης, τόσο ισχυρότερη πρέπει να είναι η ενέργεια φυσίγματος για να εξασφαλιστεί η αποτελεσματική απομάκρυνση της σκόνης.
 6. Εάν η σακούλα σκόνης είναι πολύ μεγάλη, η εγκατάσταση, η συντήρηση και η επιθεώρηση θα είναι άβολες.
  Αν κρίνουμε από την ιστορία ανάπτυξης των συλλέκτρων σκόνης, οι κοινές διαμέτρους των σακουλών των συλλέκτρων σκόνης είναι γενικά μεταξύ 120 mm και 152 mm,Ενώ το μήκος των σακουλών συλλέκτη σκόνης έχει γίνει όλο και μεγαλύτερο με την ανάπτυξη της τεχνολογίαςΑπό 3 εκατοστά τη δεκαετία του 1950, θα αυξηθούν σε 8-10 εκατοστά το επόμενο έτος.

 

Εν ολίγοις, ο καθορισμός των προδιαγραφών της σακούλας σκόνης του συλλέκτη σκόνης δεν πρέπει μόνο να πληροί τις απαιτήσεις του όγκου του αέρα διήθησης και της μεθόδου καθαρισμού του εξοπλισμού,αλλά λαμβάνουν επίσης υπόψη τις πραγματικές συνθήκες του χώρουΜόνο με μια ολοκληρωμένη εξέταση μπορεί να επιτευχθεί ένας λογικός σχεδιασμός.

 

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.