Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί η βιομηχανική σκόνη για να πληρούνται οι απαιτήσεις προστασίας του περιβάλλοντος;
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί η βιομηχανική σκόνη για να πληρούνται οι απαιτήσεις προστασίας του περιβάλλοντος;

2023-09-27

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί η βιομηχανική σκόνη για να πληρούνται οι απαιτήσεις προστασίας του περιβάλλοντος;

Η βιομηχανική σκόνη συνήθως επεξεργάζεται με συλλέκτες σκόνης σε σακούλες. Εάν υπάρχουν ερεθιστικά αέρια, απαιτείται επίσης φωτολίση με υπεριώδη ακτινοβολία και ενεργό άνθρακα.

 

 

Οι εξοπλισμοί απομάκρυνσης σκόνης που χρησιμοποιούνται συνήθως για την αντιμετώπιση της βιομηχανικής σκόνης μπορούν να διαιρεθούν σε μηχανικούς συλλέκτες σκόνης, ηλεκτρικούς συλλέκτες σκόνης,Συλλέκτες σκόνης φίλτρου και συλλέκτες σκόνης καθαρισμού σύμφωνα με τη συσκευή συλλογής σκόνης.

Η αρχή του συλλέκτη σκόνης σάκων με παλμούς είναι ότι όταν η σκόνη περνά μέσα από το στρώμα φίλτρου, τα σωματίδια σκόνης στην ροή αέρα μπλοκάρουν από το στρώμα φίλτρου για να επιτευχθεί διαχωρισμός αερίου- στερεών ουσιών,έτσι ώστε η ροή αέρα γεμάτη σκόνη να περνά μέσα από το υλικό φίλτρου σακούλας για να συλλάβει τα σωματίδια σκόνης αντίστοιχαΗ μεγαλύτερη ισχύς είναι γενικά 90% έως 99%, αλλά λόγω της αντοχής θερμοκρασίας του υλικού φίλτρου σακούλας,Μερικές φορές δεν είναι κατάλληλο για τα σκόνη βιομηχανικών αερίων αποβλήτων με υψηλή θερμοκρασία;

 

Ο συλλέκτης σκόνης καθαρισμού χρησιμοποιεί υγρό (συνήθως νερό και οργανικούς διαλύτες) για τον καθαρισμό βιομηχανικών αερίων που περιέχουν σκόνη,έτσι ώστε τα σωματίδια σκόνης να συγκρούονται με υγρές σταγόνες ή υγρές ταινίες και να συλλαμβάνονται και να διαχωρίζονται από την ροή του αέραΗ αποδοτικότητα απομάκρυνσης σκόνης είναι 80% έως 95% και το λειτουργικό κόστος είναι σχετικά χαμηλό.


Σήμερα, η χρήση συλλεκτών σκόνης σε σακούλες είναι μια καλή επιλογή για τη γενική βιομηχανική επεξεργασία σκόνης.και μεγάλες ποσότητες υδρατμών ήταν πάντα ταμπού για τους συλλέκτες σκόνης.Οι κατασκευαστές πρέπει πρώτα να κατανοήσουν την ιξώδεςτητα, την υγρασία κλπ. κατά τον σχεδιασμό. Το βασικό ζήτημα.Επειδή ο συλλέκτης σκόνης σακούλας έχει υψηλή αποδοτικότητα επεξεργασίας και χαμηλή επένδυσηΗ διαδικασία ξηρής επεξεργασίας της κολλώδους σκόνης (προσθήκη αντικολλώδους παράγοντα πριν από την είσοδο στον συλλέκτη σκόνης σακούλας) ),μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση της ιξώδους του καυσαερίου της ζωγραφικής με ψεκασμό, PVC, καουτσούκ και άλλες βιομηχανίες για την αντιμετώπιση του προβλήματος των λιπαρών ατμοσφαιρικών αερίων.


Γενικά, αν το καυσαέριο περιέχει μικρή ποσότητα σκόνης ή σωματιδίων, μπορεί να φιλτραριστεί από πύργο ψεκασμού, το οποίο όχι μόνο μπορεί να εξοικονομήσει έξοδα, αλλά και να επεξεργαστεί το καυσαέριο.Υποθέτοντας ότι τα καυσαέρια περιέχουν πολλή σκόνη και σωματίδιαΓια την προεπεξεργασία της σκόνης πρέπει να χρησιμοποιηθεί πύργος κυκλώνα πριν από τη χρήση ενός συμβατικού πύργου ψεκασμού.Αυτό μπορεί να επιτύχει το σκοπό της απομάκρυνσης της σκόνης και του καθαρισμού των καυσαερίων.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.