Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Πώς πρέπει να υπολογιστεί το μέγεθος της σακούλας φίλτρου σκόνης;
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Πώς πρέπει να υπολογιστεί το μέγεθος της σακούλας φίλτρου σκόνης;

2023-08-15

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Πώς πρέπει να υπολογιστεί το μέγεθος της σακούλας φίλτρου σκόνης;

Πολλές φορές όλοι γνωρίζουμε ότι οι κατασκευαστές πρέπει να αγοράζουν υφασμάτινες σακούλες που αφαιρούν τη σκόνη, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν πώς να μετρήσουν με ακρίβεια το κατάλληλο μέγεθος, γεγονός που οδηγεί στο γεγονός ότι οι υφασμάτινες σακούλες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν κανονικά.
Πριν από λίγο καιρό είχαμε έναν πελάτη εξωτερικού εμπορίου, γιατί η μέτρηση ήταν ανακριβής, με αποτέλεσμα να γίνει λάθος, οπότε δεν υπήρχε τρόπος να εγκατασταθεί η υφασμάτινη τσάντα, με αποτέλεσμα να ξαναδουλέψουμε και να ξανακάνουμε, πράγμα που προκάλεσε πολλές απώλειες.Η βασική αιτία ήταν ότι το μέγεθος της υφασμάτινης τσάντας δεν μετρήθηκε με ακρίβεια.
Υπάρχει ένας ακριβής τύπος υπολογισμού για τη μέτρηση της σακούλας σκόνης.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς πρέπει να υπολογιστεί το μέγεθος της σακούλας φίλτρου σκόνης;  0

 

1. Σύμφωνα με την περιοχή μιας στρογγυλής σακούλας φίλτρου, στη διαδικασία επεξεργασίας της σακούλας φίλτρου, επειδή η σακούλα φίλτρου πρέπει να στερεωθεί στην πλάκα λουλουδιών ή στο κοντό σωλήνα και μερικά θα πρέπει να κρεμαστούν και να στερεωθούν στο καπάκι της σακούλας, έτσι τα δύο άκρα της σακούλας φίλτρου χρειάζονται διπλές ραφές Ακόμη και ράψιμο πολλαπλών στρώσεων: αυτό το τμήμα της ραφής διπλής στρώσης δεν έχει αποτέλεσμα φιλτραρίσματος λόγω της αυξημένης αντίστασης.
Ταυτόχρονα, ορισμένες σακούλες φίλτρου χρειάζονται ένα σταθερό δακτύλιο στη μέση και αυτό το μέρος δεν έχει αποτέλεσμα φιλτραρίσματος.
Στον μεγάλο και μεσαίο συλλέκτη σκόνης ανάστροφης φυσήσεως, η σακούλα φίλτρου έχει μήκος 10m και διάμετρο 0,292m και η ονομαστική περιοχή φίλτρου είναι 0,0292×10=925m.αν αφαιρεθεί το εμβαδόν χωρίς αποτέλεσμα φιλτραρίσματος κατά 0,75m, το καθαρό εμβαδόν του φίλτρου είναι 8,25-0,75=7,5m .
Μπορεί να φανεί ότι η άχρηστη περιοχή φίλτρου της σακούλας φίλτρου αντιπροσωπεύει το 5% έως 10% της περιοχής της σακούλας φίλτρου, επομένως το μέγεθος της καθαρής περιοχής φίλτρου πρέπει να αναφέρεται στις προδιαγραφές των μεγάλων και μεσαίων συλλεκτών σκόνης.

 

2. Μετά τον υπολογισμό της συνολικής επιφάνειας φιλτραρίσματος και της επιφάνειας μιας μεμονωμένης σακούλας σκόνης, μπορεί να υπολογιστεί ο αριθμός των σακουλών φίλτρου.
Εάν καθοριστεί ο αριθμός των σακουλών φίλτρου σε κάθε θάλαμο σάκων φίλτρου, ο αριθμός των θαλάμων σε ολόκληρο τον συλλέκτη σκόνης μπορεί επίσης να υπολογιστεί από αυτό.
Αν και ο αριθμός των δωματίων καθορίζεται ανάλογα με την ανάγκη στο σχεδιασμό ή την επιλογή του συλλέκτη σκόνης, λαμβάνοντας υπόψη την ευκολία της διάταξης και της συντήρησης του χώρου, ο αριθμός των δωματίων του μηχανήματος αφαίρεσης καθισμάτων με περισσότερα από 6 δωμάτια ορίζεται συχνά ως διπλές σειρές.Κάθε θάλαμος του συλλέκτη σκόνης με λιγότερους από 5 θαλάμους ορίζεται ως μία σειρά.

 

3. Ο όγκος αέρα που χειρίζεται το φίλτρο σακούλας αναφέρεται στον όγκο αέρα που μπορεί να καθαρίσει το φίλτρο σακούλας σε μια μονάδα χρόνου.
Η μονάδα είναι κυβικά μέτρα ανά ώρα (m3/h) ή τυπικά κυβικά μέτρα ανά ώρα (Nm3/h).Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στο σχεδιασμό του φίλτρου σακούλας.
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε τον κατάλληλο όγκο αέρα επεξεργασίας.Εάν ο όγκος του αέρα είναι πολύ μικρός, η σακούλα θα μπλοκαριστεί εύκολα και θα μειωθεί η απόδοση απομάκρυνσης της σκόνης.Εάν ο όγκος του αέρα είναι πολύ μεγάλος, η επένδυση σε εξοπλισμό θα αυξηθεί, γεγονός που θα επιφέρει οικονομική επιβάρυνση στους πελάτες.
Η δυνατότητα επιλογής εύλογου όγκου αέρα επεξεργασίας για τους πελάτες εξαρτάται συχνά από την εμπειρία του σχεδιαστή και τις συνθήκες της διαδικασίας παραγωγής του πελάτη.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς πρέπει να υπολογιστεί το μέγεθος της σακούλας φίλτρου σκόνης;  1

 

4. Υπολογίστε τη συνολική επιφάνεια φίλτρου: Σύμφωνα με τον συνολικό όγκο αέρα που διέρχεται από τον συλλέκτη σκόνης και την προκαθορισμένη ταχύτητα φίλτρου, υπολογίστε τη συνολική επιφάνεια φίλτρου σύμφωνα με τον ακόλουθο τύπο: Αφού υπολογίσετε τη συνολική επιφάνεια φίλτρου, μπορείτε να προσδιορίσετε τη συνολική κλίμακα και μέγεθος του φίλτρου σακούλας.

Μόλις προσδιοριστεί η περιοχή φίλτρου του φίλτρου σακούλας, ο όγκος αέρα που χειρίζεται εξαρτάται από την επιλογή της ταχύτητας του φίλτρου.Ο τύπος είναι: Q = v × s × 60 (m3/h)

Στον τύπο: Q — όγκος αέρα επεξεργασίας

v — Ταχύτητα ανέμου φιλτραρίσματος (m/min)

s — συνολική επιφάνεια φιλτραρίσματος (m2)

Σημείωση: Περιοχή φιλτραρίσματος (m2) = όγκος αέρα επεξεργασίας (m3/h) / (ταχύτητα φιλτραρίσματος (m/min) x60)

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.