Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Μέτρα πρόληψης πυρκαγιάς για σάκους σκόνης
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Μέτρα πρόληψης πυρκαγιάς για σάκους σκόνης

2023-12-05

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Μέτρα πρόληψης πυρκαγιάς για σάκους σκόνης

Οι σακούλες απομάκρυνσης σκόνης δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στα μέτρα πρόληψης πυρκαγιών, εκρήξεων και πυρκαγιών.

Όταν πρόκειται για αέριο ή θερμό αέριο καύσης, συχνά εισέρχονται στο σύστημα ατελείς σκόνες καύσης, σπίθες και εκρηκτικά αέρια καύσης.και τα περισσότερα υλικά φίλτρου είναι εύφλεκτα και θα φέρουν στατική τριβήΠολύ εύκολο να δημιουργηθεί.


Υπό τέτοιες συνθήκες λειτουργίας υπάρχει κίνδυνος εγκαύσεων και εκρήξεων και οι συνέπειες τέτοιων ατυχημάτων είναι συχνά πολύ σοβαρές.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μέτρα πρόληψης πυρκαγιάς για σάκους σκόνης  0


Θα πρέπει να εξετάσετε τη λήψη κατάλληλων μέτρων προστασίας από φωτιά και έκρηξη, όπως:

(1) Εγκαταστήστε έναν θάλαμο καύσης ή μια παγίδα για σπινθήρες μπροστά από τον συλλέκτη σκόνης για να παγιδεύσετε αέρια καύσης ή σκόνη και σπινθήρες.
(2) Να λαμβάνονται μέτρα για την πρόληψη του στατικού ηλεκτρικού ρεύματος με γείωση όλων των τμημάτων με αγωγικά υλικά ή προσθήκη αγωγικών ινών κατά την κατασκευή φίλτρων.
(3)Προλαμβάνεται η συσσώρευση σκόνης ή το στρώμα της σκόνης και αποφεύγεται η έκρηξη σκόνης και η αυθόρμητη καύση.
(4) Πριν από την είσοδο στην αίθουσα αποθήκευσης ή την επιθεώρηση του αγωγού ή την επιθεώρηση, το προσωπικό πρέπει να αερίζεται ώστε να αποφεύγεται η δηλητηρίαση από οξείδιο του άνθρακα.

 

Το HEADING FILTER® έχει δεσμευτεί να παρέχει λύσεις διήθησης πρώτης κατηγορίας.Έχουμε δημιουργήσει στενές επιχειρηματικές σχέσεις με πελάτες σε περισσότερες από 50 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο..

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.