Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Μηχανισμός φιλτραρίσματος σακούλας σκόνης
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Μηχανισμός φιλτραρίσματος σακούλας σκόνης

2023-09-12

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Μηχανισμός φιλτραρίσματος σακούλας σκόνης

Κατά την εργασία του, ο σάκος σκόνης απομακρύνει κυρίως τα σωματίδια στον αέρα μέσω τριών μηχανισμών φιλτραρίσματος: αδρανειακή σύγκρουση, παρεμβολή και μπλοκάρισμα και κατάθεση διάχυσης.Παρακάτω θα εξετάσουμε λεπτομερώς αυτούς τους τρεις μηχανισμούς.

 

1Ανεπάρκεια σύγκρουσης.

Η αδρανειακή σύγκρουση είναι ένας από τους πιο βασικούς μηχανισμούς φιλτραρίσματος των σάκων σκόνης.Μερικά σωματίδια πετούν ελεύθερα μεταξύ εισόδου και εξόδου λόγω της μάζας και της ταχύτητας τους.Επειδή τα αδρανειακά σωματίδια έχουν υψηλή μάζα και ταχύτητα, όταν συναντούν την σακούλα σκόνης, συχνά χτυπούν απευθείας την επιφάνεια της σακούλας λόγω αδρανείας.

 

2- Αναχαίτισε και μπλόκαρε.

Για ορισμένα σωματίδια με μικρή μάζα, ελαφριά μάζα και μικρή διάμετρο, θα αποδυναμωθούν ή θα εξαφανιστούν όταν αντιληφθούν από αδρανειακή σύγκρουση.ο μηχανισμός παρεμβολής και αποκλεισμού της σακούλας σκόνης θα τεθεί σε λειτουργίαΜέσω της πολυκατευθυντικής διασύνδεσης και της ηλεκτροχημικής δράσης των εσωτερικών ινών του,η σακούλα σκόνης μπορεί να συλλάβει μέρος των μικρών σωματιδίων που εκλύονται σε αέριο και σχηματίζουν ένα στρώμα αποθέματος στις ίνες, μειώνοντας έτσι τη ρύπανση από σκόνη στον αέρα.

 

3Αποθέματα διάχυσης

Καθώς ο χρόνος διήθησης αυξάνεται, όταν τα σωματίδια έρχονται σε επαφή με την επιφάνεια της σακούλας σκόνης, αρχίζει η διαδικασία αποθέματος διάχυσης.Η κατάθεση διάχυσης αναφέρεται σε μερικά μικρά σωματίδια που είναι εξαιρετικά εύκολο να συλληφθούν.Η συνεχής ροή συγκρούεται και εμπλέκεται με την σακούλα σκόνης και τελικά αποθηκεύεται στην επιφάνεια της σακούλας.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.