Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Σχετικά με τη λειτουργία του φυσίγγου φίλτρου
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Σχετικά με τη λειτουργία του φυσίγγου φίλτρου

2023-12-19

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Σχετικά με τη λειτουργία του φυσίγγου φίλτρου

Τα τελευταία χρόνια, τα φυσίγγια φίλτρου απομάκρυνσης σκόνης έχουν γίνει όλο και πιο συνηθισμένα στις βιομηχανικές επιχειρήσεις λόγω του μικρού μεγέθους, της υψηλής απόδοσης, της χαμηλής επένδυσης και της εύκολης συντήρησης.
Παρακάτω περιγράφεται το περιεχόμενο λειτουργίας της καθημερινής συντήρησης του φυσίγγου φίλτρου αποτρίχωσης.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σχετικά με τη λειτουργία του φυσίγγου φίλτρου  0

 

  1. Το στοιχείο φίλτρου είναι ένα στοιχείο ακρίβειας, αλλά όταν το υγρό περιέχει περισσότερα στερεά σωματίδια, θα πρέπει να ληφθούν μέτρα διαχωρισμού για να αφαιρεθεί το μεγαλύτερο μέρος των στερεών σωματιδίων,Για να αποφευχθεί η πρόωρη φράξη του φίλτρου δεν λειτουργούσε σωστά..
  2. Φίλτρα μη-πίεση μέρη, μόνο για να αντέξει την πίεση.
  3. Το φίλτρο σε κανονική λειτουργία, μια ορισμένη ποσότητα διαχωρισμού (όπως στερεές ακαθαρσίες, κλπ) διαχωρίζονται, έτσι περιοδικά εκφορτώνονται, όπως μακροχρόνια εκφόρτωση,Το φίλτρο θα χάσει την επίδραση του φίλτρου..

Το φυσίγγιο φίλτρου απομάκρυνσης σκόνης είναι ένα αστέρι με σχήμα φίλτρου κατασκευασμένο από σχετικά μακρύ και άκαμπτο υλικό φίλτρου, διπλωμένο σε πτυχές και συνδεδεμένο από άκρο σε άκρο.Ο εξοπλισμός αυτός είναι φιλικός προς το περιβάλλον.Μπορεί να ολοκληρώσει πολλές εργασίες και να βοηθήσει τους ανθρώπους να καθαρίσουν τον αέρα.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.