Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση διήθησης του φίλτρου αέρα
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση διήθησης του φίλτρου αέρα

2024-02-05

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση διήθησης του φίλτρου αέρα

Το φίλτρο αέρα είναι ένας συνηθισμένος εξοπλισμός στην βιομηχανική απομάκρυνση σκόνης.

Ωστόσο, τα διαφορετικά φίλτρα αέρα έχουν διαφορές στην αποτελεσματικότητα φιλτραρίσματος και υπάρχουν πολλοί παράγοντες που προκαλούν αυτές τις διαφορές.

 

Υλικό σακούλας φίλτρου και φυσίγγου φίλτρου:

Η επιλογή και η εφαρμογή των υλικών των σακουλιών φίλτρου και των φυσίγγων φίλτρου αποτελούν την βασική τεχνολογία των εξοπλισμών απομάκρυνσης σκόνης και διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στις επιδόσεις των υψηλής απόδοσης φίλτρων αέρα.
Δεδομένου ότι το περιβάλλον κάθε σημείου συλλογής σκόνης είναι διαφορετικό, η φύση, η θερμοκρασία και οι τεχνικές απαιτήσεις της σκόνης που υποβάλλεται σε επεξεργασία είναι επίσης διαφορετικές.πρέπει να επιλέγονται διαφορετικά υλικά φίλτρου υπό διαφορετικές συνθήκες και να λαμβάνονται αντίστοιχα τεχνικά μέτρα προστασίας.

 

Οι απαιτήσεις για τα υλικά των σακουλών φίλτρου περιλαμβάνουν τις ακόλουθες τεχνικές ιδιότητες:

  • Τα υλικά των σακουλών φίλτρου είναι κατάλληλα για διαφορετικές θερμοκρασίες.
  • Καλή αποφλοιωτικότητα.
  • Εύκολο καθαρισμός σκόνης, καλή αναπνευστικότητα, χαμηλή αντίσταση.
  • Υψηλή αποδοτικότητα φιλτραρίσματος, υψηλή αντοχή.
  • Αντέχει σε καθαρισμούς μεγάλης έντασης, μακράς διάρκειας.
  • Η τιμή είναι λογική.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση διήθησης του φίλτρου αέρα  0

Επίδραση της ταχύτητας του ανέμου του φίλτρου:

Για τα μεγάλα σωματίδια που κινούνται κυρίως από αδράνεια, η ταχύτητα του ανέμου αυξάνεται, ενώ η ταχύτητα του ανέμου μειώνεται και η αντίσταση μειώνεται.η αδράνεια των σωματιδίων αυξάνεται, και αυξάνεται η πιθανότητα αντιμετώπισης εμποδίων, βελτιώνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα του διήθησης.
Ωστόσο, η αδράνεια αυξάνεται και η δύναμη απωθήσεως του εμποδίου στα σωματίδια αυξάνεται.μερικές φορές η ταχύτητα του ανέμου αυξάνεται και η αποτελεσματικότητα διήθησης του φίλτρου για μεγάλα σωματίδια μειώνεται.

Για τα μικρά σωματίδια των οποίων η κίνηση κυριαρχείται από τη διάχυση, η απόδοση διήθησης εξαρτάται από τον χρόνο διαμονής των σωματιδίων στο φίλτρο.Ο χρόνος διατήρησης συντομεύει (η ταχύτητα του ανέμου αυξάνεται)Το υλικό αυτό είναι ηλεκτροστατικά φορτισμένο και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επεξεργασία των σωματιδίων.η απόδοση διήθησης εξαρτάται από το χρόνο διαμονής της ροής αέρα στο υλικόΌσο χαμηλότερη είναι η ταχύτητα του ανέμου διήθησης, τόσο μεγαλύτερη είναι η απόδοση διήθησης τόσο για τα μεγάλα όσο και για τα μικρά σωματίδια.

Τα ηλεκτροστατικά υλικά είναι πολύ ευαίσθητα στην ταχύτητα του ανέμου.Όταν η ταχύτητα του ανέμου διήθησης αυξήθηκε σε 50,3 cm/s, η μετρούμενη διαπερατότητα ήταν 1,5% (η απόδοση του φίλτρου ήταν μόνο 98,5%) και η διαπερατότητα ήταν δύο τάξεις μεγέθους χειρότερη.


Επιπτώσεις της υγρασίας:

Γενικά, η αλλαγή της υγρασίας δεν επηρεάζει την αποτελεσματικότητα και την αντίσταση του φίλτρου αέρα.το φίλτρο θα συμπυκνωθεί και θα υπάρξει ένα υδατικό στρώμα στην επιφάνεια επαφής μεταξύ σωματιδίων και εμποδίων.
Η επιφάνεια επαφής μεταξύ των δύο είναι μεγαλύτερη και η δύναμη σύνδεσης είναι μεγαλύτερη, έτσι ώστε τα μεγάλα σωματίδια να μην είναι πλέον τόσο εύκολο να αναπηδήσουν.

 

 Διαρροή αέρα:

Η διαρροή αέρα επηρεάζει άμεσα την επίδραση της συλλογής σκόνης και τη διάρκεια ζωής του συλλέκτη σκόνης, και το ποσοστό διαρροής αέρα πρέπει να είναι < 3%.
Οι συλλέκτες σκόνης σε σακούλες λειτουργούν γενικά υπό αρνητική πίεση, όπως διαρροή αέρα, η οποία μπορεί εύκολα να προκαλέσει βραχυκύκλωμα μικρού κύκλου.που οδηγεί σε σκόνη υπό θετική πίεση.
Η διαρροή αέρα θα μειώσει επίσης τη θερμοκρασία του συστήματος, θα προκαλέσει υγρασία και θα κολλήσει την σακούλα, θα αυξήσει την αντίσταση συλλογής σκόνης και θα μειώσει την επίδραση φιλτραρίσματος του εξοπλισμού φίλτρου αέρα.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.