Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Άλλες συσκευές για την απομάκρυνση της σκόνης
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Άλλες συσκευές για την απομάκρυνση της σκόνης

2023-09-14

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Άλλες συσκευές για την απομάκρυνση της σκόνης

Σύμφωνα με τα διαφορετικά χαρακτηριστικά της βιομηχανίας και τις συνθήκες εργασίας, οι κατάλληλες σακούλες απομάκρυνσης σκόνης είναι επίσης διαφορετικές.


Μεγάλη ποσότητα ρύπων σωματιδίων σκόνης θα παράγεται κατά την παραγωγή, την καύση άνθρακα, τη μεταφορά και άλλες διεργασίες στα χαλυβουργεία, προκαλώντας ένα ευρύ φάσμα ρύπων.
Τα σωματίδια σκόνης στη βιομηχανία σιδήρου και χάλυβα έχουν τα χαρακτηριστικά της μεγάλης ποσότητας, της μεγάλης ρύπανσης, της σύνθεσης, των λεπτών σωματιδίων και της ισχυρής ικανότητας απορρόφησης.Οι κατάλληλες σακούλες απομάκρυνσης σκόνης πρέπει να είναι ανθεκτικές σε υψηλές θερμοκρασίες, υψηλή αντοχή, αντοχή, εύκολο καθαρισμό, ανθεκτικότητα στο νερό και το λάδι, αντιστατική, ανθεκτικότητα στη διάβρωση κλπ.


Συνιστάται η χρήση υλικών φίλτρου από συνθετικές ίνες, όπως αραμίδιο, P84, πολυτετραφθοροαιθυλένιο και άλλες ίνες· συνθετικών υλικών φίλτρου από γυάλινες ίνες και συνθετικές ίνες, όπως FMS,υφαντικές ίνες και σύνθετα υλικά φίλτρου P84Επεξεργασία και επικάλυψη των μέσων φίλτρου.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.