Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Σακούλα φίλτρου σκόνης ινώδες υλικό φίλτρου υψηλής θερμοκρασίας
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Σακούλα φίλτρου σκόνης ινώδες υλικό φίλτρου υψηλής θερμοκρασίας

2023-08-14

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Σακούλα φίλτρου σκόνης ινώδες υλικό φίλτρου υψηλής θερμοκρασίας

ΦΙΛΤΡΟ ΚΕΦΑΛΗΣ πέντε κύρια τσάντα σκόνης ανθεκτική σε υψηλές θερμοκρασίες

1. Σακούλα φίλτρου PPS (επικαλυμμένη), σακούλα με μείγμα φίλτρου PPS/PTFE (επικαλυμμένη).

Χημική ονομασία: πολυφαινυλενο σουλφίδιο.

Εισαγωγή υλικού: Η θερμοκρασία λειτουργίας είναι 130-170°C, η γενική θερμοκρασία συνεχούς χρήσης είναι κάτω από 160°C και η βραχυπρόθεσμη θερμοκρασία λειτουργίας είναι 190°C.Έχει εξαιρετική αντοχή σε οξέα και αλκάλια και καλή αντοχή στη φθορά.Η αντίσταση στο οξυγόνο είναι φτωχή.

 

2. PTFE (επικαλυμμένη) σακούλα φίλτρου

Χημική ονομασία: Πολυτετραφθοροαιθυλένιο

Εισαγωγή υλικού: Εξαιρετική αντοχή στη θερμοκρασία, έως 260 μοίρες.Αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες, αντοχή στη διάβρωση, αντοχή στην οξείδωση, αντίσταση υδρόλυσης, αντικολλητική, αυτολιπαινόμενη, εξαιρετικές διηλεκτρικές ιδιότητες, πολύ χαμηλός συντελεστής τριβής.

 

3. Σακούλα φίλτρου P84

Χημική ονομασία: Πολυιμίδιο

Εισαγωγή υλικού: Έχει εξαιρετική αντοχή στα οξείδια του θείου και τα οξείδια του αζώτου και έχει καλή αντοχή στα αλκάλια.Είναι πιο κατάλληλο για χρήση σε χώρους με όξινη και αλκαλική διάβρωση.Σύμφωνα με το περιβάλλον, το P84 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε μέρη όπου η θερμοκρασία είναι μεγαλύτερη από 260 βαθμούς.Κατάσταση.

 

4. Σακούλα φίλτρου από γυάλινες ίνες

Χημική ονομασία: ίνες γυαλιού

Εισαγωγή υλικού: Η ευρέως χρησιμοποιούμενη επί του παρόντος ίνα γυαλιού είναι γυαλί χωρίς αλκάλια, το οποίο είναι ένα είδος βοριοπυριτικού γυαλιού.Είναι άχρωμο από μόνο του, αλλά θα υπάρχουν μικρές διαφορές στο χρώμα λόγω διαφορετικών παραγόντων επεξεργασίας.Η ίνα έχει υψηλή αντοχή, χαμηλή επιμήκυνση στο σπάσιμο και χαμηλή θερμική συρρίκνωση, επομένως έχει καλή σταθερότητα διαστάσεων, αλλά η ίνα δεν είναι ανθεκτική στην αναδίπλωση και τη φθορά, επομένως δεν είναι κατάλληλη για υψηλή συγκέντρωση σκόνης ή υψηλή ταχύτητα ανέμου φιλτραρίσματος.

 

5. Σακούλα φίλτρου NOMEX (ίνα αραμιδίου)

Χημική ονομασία: Aramid Synthetic Fiber

Εισαγωγή υλικού: Μπορεί να αντέξει τη θερμοκρασία κάτω από 200 σε ξηρές συνθήκες.Η υδρόλυση λαμβάνει χώρα παρουσία υγρασίας και χημικών ουσιών.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.