Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Εκτίμηση της κατάστασης του χώρου συλλογής σκόνης και ανάλυση κοινών προβλημάτων
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Εκτίμηση της κατάστασης του χώρου συλλογής σκόνης και ανάλυση κοινών προβλημάτων

2023-11-08

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Εκτίμηση της κατάστασης του χώρου συλλογής σκόνης και ανάλυση κοινών προβλημάτων

Η HEADING FILTER δεσμεύεται να παρέχει στους πελάτες ολοκληρωμένες λύσεις, επομένως η έρευνα και η αξιολόγηση επί τόπου είναι απαραίτητο μέρος της εργασίας μας πριν από την πώληση.Με πλήρη κατανόηση των συνθηκών επί τόπου, μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες στοχευμένες υπηρεσίες και ακριβή επιλογή προϊόντων.

 

Εκτίμηση της κατάστασης του συλλέκτη σκόνης

Υπάρχουν δύο βασικά σημεία που πρέπει να εξετάζονται κατά την αξιολόγηση της υγείας ενός συλλέκτη σκόνης: η θέση του συλλέκτη σκόνης και η διάβρωση του συλλέκτη σκόνης.

 

❏ Ελέγξτε αν ο συλλέκτης σκόνης βρίσκεται μέσα ή έξω.Ο εσωτερικός συλλέκτης σκόνης ελέγχει κυρίως την επίδραση της περιβαλλοντικής σκόνης στις εκπομπές (ειδικά ο συλλέκτης σκόνης τύπου ατμοσφαιρικής αντίστροφης ροής).

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εκτίμηση της κατάστασης του χώρου συλλογής σκόνης και ανάλυση κοινών προβλημάτων  0

 

❏ Ελέγξτε την διάβρωση του συλλέκτη σκόνης, αν υπάρχει προφανής διάβρωση και ζημιά στην εμφάνιση, αν υπάρχουν τρύπες ορατές με γυμνό μάτι, κλπ.

 

Ανάλυση FAQ

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εκτίμηση της κατάστασης του χώρου συλλογής σκόνης και ανάλυση κοινών προβλημάτων  1

 

❏ Για τις συσκευές συλλογής σκόνης εσωτερικού ατμοσφαιρικού τύπου backflush, ένα παχύ στρώμα σκόνης συσσωρεύεται στο κάλυμμα,που δείχνει ότι η σκόνη στο περιβάλλον είναι σοβαρή και υπάρχει κίνδυνος εκπομπής που υπερβαίνει το πρότυπο;
Ταυτόχρονα, το περιβάλλον στην εγκατάσταση είναι ακατάστατο και τα αξεσουάρ, τα σκουπίδια, τα εργαλεία κλπ. συσσωρεύονται τυχαία.και είναι πολύ εύκολο να προκαλέσει προβλήματα με τη χρήση των σακουλών φίλτρου που προκαλούνται από κακή διαχείριση και λειτουργία.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εκτίμηση της κατάστασης του χώρου συλλογής σκόνης και ανάλυση κοινών προβλημάτων  2

 

❏ Το κουτί έχει διαβρωθεί και σπάσει, και τα ζημιωμένα σημεία θα συνεχίσουν να επεκτείνονται.μπορεί να προκαλέσει την απορρόφηση της σκόνης που έχει συσσωρευτεί στην επιφάνεια στην εξαγωγή καπνού. προκαλώντας εκπομπές που υπερβαίνουν τα πρότυπα.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.