Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Βιομηχανία εφαρμογών σάκων συλλέκτη σκόνης
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Βιομηχανία εφαρμογών σάκων συλλέκτη σκόνης

2023-08-08

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Βιομηχανία εφαρμογών σάκων συλλέκτη σκόνης

1. Ποιες είναι οι βιομηχανίες εφαρμογής της σακούλας σκόνης


Με την εισαγωγή της εθνικής πολιτικής για τη διατήρηση της ενέργειας και τη μείωση των εκπομπών, θα επιταχύνουμε την οικοδόμηση μιας κοινωνίας εξοικονόμησης πόρων και φιλικών προς το περιβάλλον και θα βελτιώσουμε το επίπεδο του οικολογικού πολιτισμού.
Για πολλές μεγάλες επιχειρήσεις βαρέως τύπου, χημικές επιχειρήσεις και μεταποιητικές επιχειρήσεις με σοβαρή ρύπανση, πραγματοποιείται επεξεργασία αναβάθμισης και καθαρισμού.
Οι σακούλες φίλτρου σκόνης μπορούν να εξυπηρετήσουν πολύ καλά αυτές τις επιχειρήσεις.Ως εκ τούτου, οι σακούλες φίλτρου σκόνης χρησιμοποιούνται ευρέως σε διάφορους μεγάλους σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής με καύση άνθρακα, εργοστάσια τσιμέντου, χαλυβουργεία, εργοστάσια οπτανθρακοποίησης, μονάδες αποτέφρωσης απορριμμάτων, σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής βιομάζας και εργοστάσια γυαλιού., χημικά εργοστάσια, μεταλλουργεία και πολλές άλλες μεταποιητικές επιχειρήσεις.


2. Ποιες είναι οι κύριες χρήσεις της σακούλας σκόνης,

Η αρχή λειτουργίας της σακούλας φίλτρου σκόνης είναι ότι όταν το αέριο που περιέχει σκόνη περνά μέσα από τη σακούλα φίλτρου στο φίλτρο σακούλας, λόγω του φαινομένου φιλτραρίσματος, διέρχεται μόνο το αέριο και η σκόνη μπλοκάρεται στην επιφάνεια της σακούλας φίλτρου για να επιτύχετε το σκοπό της απομάκρυνσης της σκόνης.
Με απλά λόγια, είναι ναφιλτράρετε το αέριο που περιέχει σκόνη, διαχωρίστε το αέριο από το στερεό και παίξτε έναν ρόλο φιλτραρίσματος.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.