Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Τσάντα σκόνης κατάλληλη για τις κεραμικές εγκαταστάσεις κατασκευής
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Τσάντα σκόνης κατάλληλη για τις κεραμικές εγκαταστάσεις κατασκευής

2023-08-17

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Τσάντα σκόνης κατάλληλη για τις κεραμικές εγκαταστάσεις κατασκευής

Τα κεραμικά εργοστάσια κατασκευής χρησιμοποιούν γενικά την σκόνη-αφαίρεση των τσαντών για την αφαίρεση σκόνης στους ξεραίνοντας πύργους ψεκασμού. Γενικά, οι ακόλουθοι τύποι σκόνη-αφαιρέσεων των τσαντών φίλτρων μπορούν να επιλεχτούν σύμφωνα με τη θερμοκρασία των συνθηκών εργασίας:

 

1. Κανονική τσάντα σκόνης θερμοκρασίας

Η βελόνα πολυεστέρα αισθάνθηκε: κατάλληλος για τα χαλυβουργεία, τις τσιμεντοβιομηχανίες, τα ανθρακωρυχεία και άλλες βιομηχανίες
Η βελόνα πολυεστέρα τρεις-απόδειξης αισθάνθηκε: κατάλληλος για την έγχυση σκονών άνθρακα φούρνων φυσήματος στο σίδηρο και τα χαλυβουργεία, τις τσιμεντοβιομηχανίες, τα διαχειριζόμενα συστήματα άνθρακα στις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, κ.λπ.
Πολυεστέρας αντιστατικός: κατάλληλος για τα συστήματα συλλογής σκόνης μύλων άνθρακα στους μύλους αλευριού, τα εργοστάσια χημικής βιομηχανίας, τα ανθρακωρυχεία, και τις τσιμεντοβιομηχανίες
Απωθητική ουσία νερού και ελαίου: κατάλληλος για τις τσιμεντοβιομηχανίες, τα εργοστάσια χημικής βιομηχανίας, τους μύλους αλευριού, τα εργοστάσια επίπλων ξυλουργικής, κ.λπ.


2. Μέση τσάντα σκόνης θερμοκρασίας

Η ακρυλική βελόνα αισθάνθηκε: κατάλληλος για την αποτέφρωση αποβλήτων, την άσφαλτο, το στεγνωτήρα ψεκασμού, το μύλο άνθρακα, τις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, κ.λπ.
Fangster βελόνα-που τρυπιέται με διατρητική μηχανή αισθητό: Εφαρμόσιμος στο κεφάλι και την ουρά των περιστροφικών κοιλωμάτων στις τσιμεντοβιομηχανίες, τη μίξη ασφάλτου, το αέριο φούρνων φυσήματος, τα χυτήρια, κ.λπ.
Η βελόνα PTFE αισθάνθηκε: κατάλληλος για τις σύνθετες συνθήκες εργασίας όπως η χημική βιομηχανία, η αποτέφρωση αποβλήτων, η υψηλής θερμοκρασίας ανθεκτική υγρή διήθηση, κ.λπ.
Η βελόνα ΜΑΔ αισθάνθηκε: κατάλληλος για τους με κάρβουνο λέβητες, τους αποτεφρωτήρες απορριμάτων, την επεξεργασία συλλογής σκόνης της τέφρας μυγών στις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, κ.λπ.

 

3. Υψηλής θερμοκρασίας τσάντα σκόνης

P84 η βελόνα αισθάνθηκε: κατάλληλος για τους με κάρβουνο λέβητες, τους υγρούς λέβητες κρεβατιών, την αποτέφρωση αποβλήτων, τις εγκαταστάσεις ασφάλτου, τις τσιμεντοβιομηχανίες, τους αποτεφρωτήρες αποβλήτων, κ.λπ.
Αγωγοί ύδατος: κατάλληλος για το χάλυβα, τον οσμηρό, το σιδηρόκραμα, τη χημική βιομηχανία, το τσιμέντο, το καρβίδιο ασβεστίου, την αποτέφρωση αποβλήτων, τη ηλεκτρική δύναμη, την άσφαλτο που αναμιγνύουν, κ.λπ.
Metas: κατάλληλος για την άσφαλτο, το τσιμέντο, το χάλυβα, τα μη σιδηρούχα μέταλλα, τον ασβέστη, τη σκόνη, τη μεταλλουργία, τα πλαστικά, το Μαύρο άνθρακα, το κοκ, τον καπνό και άλλες βιομηχανίες
Η βελόνα ίνας υάλου αισθάνθηκε: κατάλληλος για τις υψηλής θερμοκρασίας βιομηχανίες φυσικού αερίου σωλήνων όπως ο χάλυβας, η μεταλλουργία, παραγωγή των Μαύρων άνθρακα η ηλεκτρικής, το τσιμέντο, και η χημική βιομηχανία.

 

Όταν αγοράζουμε την σκόνη-αφαίρεση των τσαντών υφασμάτων, πρέπει πλήρως να καταλάβουμε τα χαρακτηριστικά, χαρακτηριστικά, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του υφάσματος τοποθετούν σε σάκκο αφ' ενός, και έπειτα κάνουν βασισμένες τις στις επιλογές μόνοι μας συνθήκες εργασίας βιομηχανίας.
Ιδιαίτερα παραδείγματος χάριν, εάν έχετε χρησιμοποιήσει την τσάντα φίλτρων σκόνης πριν, δείτε εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε ανεπάρκειες. Όταν αγοράζετε μια νέα τσάντα φίλτρων σκόνης, πρέπει να προσθέσετε την αρχική λειτουργία.
Όταν επιλέγουμε τις τσάντες υφασμάτων για το εργοστάσιο, πρέπει να καταλάβουμε τις συνθήκες εργασίας στο εργοστάσιο, όπως η θερμοκρασία, υγρασία, περιεκτικότητα σε σκόνη, μέγεθος μορίων σκόνης, hygroscopicity, υγροποίηση, abrasiveness, εάν υπάρχει όξινος και αλκαλικός, κατάλληλη τι είδους θερμοκρασία, corrosiveness, τα κ.λπ. κρίνονται περιεκτικά.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.