Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Συχνά προβλήματα στη λειτουργία των σακουλών φίλτρου
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Συχνά προβλήματα στη λειτουργία των σακουλών φίλτρου

2023-10-30

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Συχνά προβλήματα στη λειτουργία των σακουλών φίλτρου

Η σακούλα φίλτρου είναι το εξαρτημένο στοιχείο του συλλέκτη σκόνης σακούλας.Η θερμοκρασία και η χημική σύνθεση των καυσαερίων που εισέρχονται στον συλλέκτη σκόνης, καθώς και η σύγκρουση και η φθορά των εξαρτημάτων που έρχονται σε επαφή με την σακούλα φίλτρου έχουν μεγάλη επίδραση στο σύστημα απομάκρυνσης σκόνης.

 

1Οι εκπομπές σωματιδίων υπερβαίνουν τα πρότυπα

 

Οι παράγοντες που προκαλούν υπερβολικές εκπομπές περιλαμβάνουν γενικά τις ακόλουθες πτυχές: το στόμα της σακούλας φίλτρου και η επιφάνεια δεν είναι εγκατεστημένες στη θέση τους, η σακούλα φίλτρου είναι κατεστραμμένη,η βαλβίδα δεν είναι σφιχτά κλειστή, ο εξοπλισμός είναι ανοιχτός και συγκολλημένος, υπερβολικός καθαρισμός σκόνης κλπ.

 

Οι συνηθισμένοι παράγοντες που προκαλούν βλάβη των σακουλών φίλτρου περιλαμβάνουν: μηχανική βλάβη (φθορά), αεροδυναμική βλάβη (σκούρδισμα), χημική βλάβη (οξική διάβρωση, αλκαλική διάβρωση, οξείδωση, υδρόλυση κλπ.),θερμική βλάβη (πολύ υψηλή θερμοκρασία), χαμηλής θερμοκρασίας συμπύκνωσης), κλπ. .

 

2Υψηλή αντίσταση λειτουργίας του συλλέκτη σκόνης

Οι παράγοντες που προκαλούν υψηλή αντίσταση λειτουργίας περιλαμβάνουν γενικά τις ακόλουθες πτυχές: συμπύκνωση στην σακούλα φίλτρου, βλάβη ορισμένων βαλβίδων παλμού ή βαλβίδων ανύψωσης,υπερβολικά υψηλό επίπεδο υλικού στην στάχτη, μη ανοιχτές βαλβίδες, υπερβολική ταχύτητα του ανέμου διήθησης, πολύ μεγάλος κύκλος καθαρισμού κλπ. Η πίεση ένεσης στάχτης είναι πολύ χαμηλή, η σακούλα φίλτρου δεν είναι αναπνευστική κλπ.

 

 

Από την άποψη αυτή, η σακούλα φίλτρου πρέπει να προστατεύεται κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.η σακούλα φίλτρου μπορεί να ασκήσει πλήρως την ικανότητά της να συλλέγει αποτελεσματικά σκόνη, επιτυγχάνοντας έτσι εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές σωματιδίων και προστατεύοντας το περιβάλλον.

 

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.