Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Κοινά υλικά για βιομηχανικές σακούλες φίλτρου
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Κοινά υλικά για βιομηχανικές σακούλες φίλτρου

2023-10-11

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Κοινά υλικά για βιομηχανικές σακούλες φίλτρου

1. PTFE. Οι σακούλες φίλτρου PTFE είναι κατασκευασμένες από φίλτρο πολυτετραφθοροαιθυλενίου. Το πολυτετραφθοροαιθυλένιο είναι μια ουδέτερη πολυμερή ένωση με μοναδική μοριακή δομή, δηλαδήπλήρως συμμετρική δομή.

Η ειδική δομή του καθιστά καλή θερμική σταθερότητα, χημική σταθερότητα, μόνωση, λιπαντικότητα, αντοχή στο νερό κλπ.
Αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες, ευρύ φάσμα θερμοκρασιών λειτουργίας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνεχώς για μεγάλο χρονικό διάστημα στους 260°C (υψηλή θερμοκρασία, στιγμιαία θερμοκρασία μπορεί να φτάσει τους 280°C) · ισχυρή χημική σταθερότητα,αντοχή στη διάβρωση, καλή αυτολύμανση, εξαιρετικά χαμηλός συντελεστής τριβής, μικρή φθορά του φίλτρου, PTFEκαι έχει καλή μη προσκόλληση και ανθεκτικότητα στο νερό.

 

2Οι σακούλες φίλτρου PE είναι κατασκευασμένες από ύφασμα από ίνες πολυεστέρα.
Μπορεί να αντέξει θερμοκρασίες λειτουργίας 130°C σε ξηρές συνθήκες· η συνεχής λειτουργία άνω των 130°C θα σκληρύνει, θα ξεθωριάζει και θα γίνεται εύθραυστη, και η θερμοκρασία θα αποδυναμώσει επίσης την αντοχή της.Πεδίο ακρίβειας1 - 300 μικρών.

 

3. Νάιλον---Οι σακούλες φίλτρου Νάιλον είναι κατασκευασμένες από ύφασμα από πλέγμα νάιλον..
Το πλέγμα από νάιλον που χρησιμοποιείται στην σακούλα φίλτρου έχει υψηλή αντοχή, καλή αντοχή στην φθορά, χημική αντοχή, αντοχή στο νερό και ελαστικότητα.Το μελάνι μπορεί να περάσει πολύ καλά.Το μειονέκτημα είναι ότι το πλέγμα νάιλον έχει μεγαλύτερη ελαστικότητα.προκαλώντας την χαλάρωση της πλάκας οθόνης εκτύπωσης και μειώνοντας την ακρίβεια.
Ως εκ τούτου, δεν είναι κατάλληλο για την εκτύπωση πλακών κυκλωμάτων που απαιτούν υψηλή διαμετρική ακρίβεια.

 

4. Πολυπροπυλένιο--- PP σακούλες φίλτρου είναι κατασκευασμένα από ύφασμα ινών πολυπροπυλένιο. Το πολυπροπυλένιο έχει καλή αντοχή στην φθορά και υψηλό ελαστικό ποσοστό ανάκτησης. Είναι μια εξαιρετική θερμοπλαστική ίνα.Το φιλτίκι πολυπροπυλενίου χρησιμοποιείται για παλμούς χαμηλής θερμοκρασίας σε εργοστάσια τήξης. σακούλες φίλτρου και σακούλες φίλτρου παλμού σε χημικά και φαρμακευτικά εργοστάσια. Πολυπροπυλένιο εύρος ακρίβειας: 0,1 - 500 μm, μέγιστη θερμοκρασία 94 βαθμοί.


5Οι μέθοδοι υφασμού που χρησιμοποιούνται για τα υλικά φίλτρου περιλαμβάνουν: τύπου διαυγής, τύπου πλεξίματος και τύπου λινής.
Οι σακούλες φίλτρου με μεταλλικά δίχτυα είναι κατάλληλες για χρήση σε φίλτρα αναρρόφησης πετρελαίου σε υδραυλικά συστήματα και συστήματα λίπανσης, ή για την ακατέργαστη φίλτρωση υγρών υψηλής ταχύτητας, ή για τη φίλτρωση ασφαλείας ψυκτικών.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.