Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Κοινές μέθοδοι απομάκρυνσης βιομηχανικής σκόνης
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Κοινές μέθοδοι απομάκρυνσης βιομηχανικής σκόνης

2023-09-25

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Κοινές μέθοδοι απομάκρυνσης βιομηχανικής σκόνης

Σύμφωνα με την τεχνολογία απομάκρυνσης σκόνης, χωρίζεται κυρίως σε δύο τύπους: απομάκρυνση υγρής σκόνης και απομάκρυνση ξηρής σκόνης.

Οι συνήθεις μέθοδοι απομάκρυνσης της βιομηχανικής σκόνης περιλαμβάνουν κυρίως τα ακόλουθα:


1. Απομάκρυνση υγρών σκόνης
Η απομάκρυνση υγρής σκόνης αναφέρεται σε μέθοδο απομάκρυνσης σκόνης που χρησιμοποιεί υγρά όπως νερό, λάδι κινητήρα κλπ.και χρησιμοποιεί τεχνικά μέσα όπως ψεκασμός και σχηματισμός μεμβράνης για να συλλάβει σκόνη και άλλα σωματίδια και να τα φέρει στο υγρόΟι συνηθισμένοι βιομηχανικοί εξοπλισμοί απομάκρυνσης υγρής σκόνης περιλαμβάνουν κυρίως κανόνια ομίχλης, συστήματα ξηρής ομίχλης,Πύραυλοι ομίχλης διπλού υγρού, συσσωρευτές ομίχλης, έξυπνα πλυντήρια αυτοκινήτων, συστήματα κουρτίνας ομίχλης στον εναέριο χώρο κλπ.


2. Απομάκρυνση ξηρής σκόνης
Οι συλλέκτες ξηρής σκόνης σχετίζονται με τους συλλέκτες υγρής σκόνης, αλλά γενικά δεν ονομάζονται συλλέκτες ξηρής σκόνης.,τύπου αδράνειας, τύπου φυγοκέντρου, τύπου σακούλας, ηλεκτροστατικού τύπου κλπ. Γενικά, οι πιο συνηθισμένες μέθοδοι απομάκρυνσης της ξηρής σκόνης είναι η απομάκρυνση της σκόνης από σακούλες και η ηλεκτρική απομάκρυνση της σκόνης.


Η HEADING έχει 20 χρόνια έρευνας και εφαρμογών για την καταπολέμηση της σκόνης.προωθεί την ενσωμάτωση νέων επιχειρηματικών μορφών στον κλάδο προστασίας του περιβάλλοντος, και σας παρέχει λύσεις για το σύστημα επεξεργασίας αερίων καπνού προστασίας του περιβάλλοντος.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.