Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Καθαρισμός της τσάντας συλλεκτών σκόνης
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Καθαρισμός της τσάντας συλλεκτών σκόνης

2023-08-24

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Καθαρισμός της τσάντας συλλεκτών σκόνης

Η κύρια λειτουργία της τσάντας συλλεκτών σκόνης είναι να συλληφθεί η λεπτή και ξηρά σκόνη στο αέριο σωλήνων, αλλά στην πραγματική διαδικασία εργασίας, ένα σκονισμένο αέριο σωλήνων μεγάλου ποσού εισάγει την τσάντα συλλεκτών σκόνης και θα εγκαταστήσει στη χοάνη τέφρας λόγω της βαρύτητας, ενώ τα λεπτά μόρια του αερίου σκόνης και σωλήνων θα εμποδιστούν από την τσάντα του συλλέκτη σκόνης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διήθησης, με αυτόν τον τρόπο καθαρίζοντας το αέριο σωλήνων.

 

1. Η επιλογή του υλικού φίλτρων για την τσάντα συλλεκτών σκόνης, η τσάντα σκόνης δεν πρέπει να είναι κολλώδης και εύκολο να καθαριστεί.


2. Ελέγξτε τον κύκλο της αφαίρεσης σκόνης: κοντύντε τον κύκλο της αφαίρεσης σκόνης, ο οποίος είναι συμβάλλων στον έγκαιρο καθαρισμό της σκόνης ασβέστη στην επιφάνεια της τσάντας και μειώνει τη δυνατότητα της προσκόλλησης.


3. Ο συλλέκτης σκόνης τσάντα-τύπων είναι εξοπλισμένος με έναν σωλήνα παράκαμψης για να αποφύγει το συλλέκτη σκόνης τσαντών, έτσι ώστε ο σκονισμένος αέρας μπορεί να απαλλαχθεί στην ατμόσφαιρα μέσω του συλλέκτη σκόνης κυκλώνων.


4. Ικανοποιητικοί καθαρισμός σκόνης και blowback πίεση.


5. Κατάλληλη ταχύτητα ανέμου φιλτραρίσματος.


6. Ύφασμα φίλτρων χρήσης με τη lint-free και lint-free επιφάνεια: χρήση water-repellent, λάδι-απόδειξη και σκόνη-αφαιρώντας μέθοδοι άλλου μετα-επεξεργασίας τσαντών, επιστρώματος επιφάνειας, να πιέσει με μαγγάνι και.


7. Όταν είναι ακριβώς εγκατεστημένο και τεθειμένο σε λειτουργία, είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί η σκόνη στην επιφάνεια της τσάντας σκόνης, έτσι ώστε υπάρχει ένα αρχικό στρώμα στην επιφάνεια.


8. Μια πρόσθετη μικρή γεννήτρια ζεστού αέρα εγκαθίσταται στο συλλέκτη σκόνης, ώστε να κρατηθεί η θερμοκρασία μέσα στο συλλέκτη σκόνης όπως είναι και αποφεύγει το πρόβλημα της υγρασίας στην τσάντα του συλλέκτη σκόνης.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.