Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Επιλέξτε τη σωστή τσάντα σκόνης εργοστασίων χυτηρίων
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Επιλέξτε τη σωστή τσάντα σκόνης εργοστασίων χυτηρίων

2023-08-18

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Επιλέξτε τη σωστή τσάντα σκόνης εργοστασίων χυτηρίων

Στην παραγωγή της ρίψης ακρίβειας στα εργοστάσια χυτηρίων, η κοπή, η στίλβωση, η ανατίναξη πυροβολισμών, η αμμόστρωση και οι κάνοντας διαδικασίες κοχυλιών θα παραγάγουν πολλή σκόνη.
Η σκόνη έχει πολλούς κινδύνους. Αφ' ενός, η σκόνη επιδεινώνει το εργασιακό περιβάλλον και έχει επιπτώσεις στο φυσικό και τις πνευματικές υγείες των χειριστών.
Αφ' ετέρου, μπορεί επίσης να μειώσει την αποδοτικότητα εργασίας του εξοπλισμού όπως οι μηχανές ανατίναξης πυροβολισμών και να έχει επιπτώσεις στην ποιότητα των προϊόντων.

 

1.Conventional σκόνη θερμοκρασίας: Οι αναμίκτες άμμου, οι μηχανές ανατίναξης πυροβολισμών, και οι περιοχές όλες έκχυσης θα παραγάγουν πολλή σκόνη, αλλά η σκόνη που παράγεται με αυτές τις διαδικασίες είναι κανονική σκόνη θερμοκρασίας, και οι συνηθισμένες κανονικές τσάντες υφασμάτων πολυεστέρα θερμοκρασίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

 

2.High-θερμοκρασία σκόνη αερίου σωλήνων: Ο ενδιάμεσος φούρνος συχνότητας, ηλεκτρικός φούρνος, θόλος, το ο οποίος είδος φούρνου είναι στην παραγωγή, αυτό θα παραγάγει ένα υψηλής θερμοκρασίας αέριο σωλήνων μεγάλου ποσού, και το αέριο σωλήνων περιέχει ορισμένα σουλφίδια, και το αέριο είναι σύνθετο.
Για την επεξεργασία αυτού του είδους υψηλής θερμοκρασίας αερίου σωλήνων, οι υψηλός-θερμοκρασία-ανθεκτικές τσάντες υφασμάτων σκόνη-αφαίρεσης πρέπει να επιλεχτούν αναλόγως. Το Fluomes και η ΜΑΔ είναι καλύτερες επιλογές.

 

 

 

 

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.