Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Βασικές γνώσεις της απόδοσης διήθησης αέρα
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Βασικές γνώσεις της απόδοσης διήθησης αέρα

2024-01-03

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Βασικές γνώσεις της απόδοσης διήθησης αέρα

Το φίλτρο αέρα ∆ημοτικότητα φιλτραρίσματος ∆ είναι η ποσότητα σκόνης που συλλέγεται με την αρχική αναλογία περιεκτικότητας σε σκόνη.


Η απόδοση διήθησης του φίλτρου αέρα είναι η ποσότητα σκόνης που συλλέγεται με την αρχική αναλογία περιεκτικότητας σε σκόνη:= Αποτελεσματικότητα φίλτρου ποσότητα σκόνης που παγιδεύεται από φίλτρα / = 1 .

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Βασικές γνώσεις της απόδοσης διήθησης αέρα  0


Η έννοια της αποτελεσματικότητας φαίνεται απλή, αλλά έχει νόημα και αξία λόγω των διαφορετικών μεθόδων δοκιμών και των διαφορετικών.

Οι παράγοντες που καθορίζουν την αποδοτικότητα διήθησης των μέσων σκόνης ποικίλλουν, δεδομένου ότι οι τιμές υπολογισμού και μέτρησης της αποδοτικότητας του φίλτρου ποικίλλουν επίσης.

  • Στην πράξη, υπάρχει το συνολικό βάρος της σκόνης και ο αριθμός των σωματιδίων σκόνης.
  • Μερικές φορές η ποσότητα σκόνης που είναι χαρακτηριστική του μεγέθους των σωματιδίων.
  • Μερικές φορές η ποσότητα σκόνης όλων των μεγεθών σωματιδίων.
  • Για την έμμεση αντανάκλαση της συγκέντρωσης του φωτός μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ειδικές μεθόδους (χρωματιστομετρία) και (μεθοδολογία φθορισμού).
  • Υπάρχει μια ορισμένη μεταβατική ποσότητα και πρέπει να χρησιμοποιείται η σταθμισμένη μέση ποσότητα σκόνης για τον έλεγχο της αξίας μεταβολής της απόδοσης ολόκληρης της διαδικασίας.

Μόνο το ίδιο φίλτρο που χρησιμοποιεί διαφορετικές μεθόδους για τη δοκιμή της απόδοσης της μετρούμενης τιμής θα είναι διαφορετικό.Η αποτελεσματικότητα της διήθησης θα είναι αδύνατη..

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.