Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Θέματα εγκατάστασης σακούλας συλλέκτη σκόνης σταθμού ανάμειξης άσφαλτου
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Θέματα εγκατάστασης σακούλας συλλέκτη σκόνης σταθμού ανάμειξης άσφαλτου

2023-11-09

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Θέματα εγκατάστασης σακούλας συλλέκτη σκόνης σταθμού ανάμειξης άσφαλτου

Κατά τον σχεδιασμό ενός σάκου συλλέκτη σκόνης, πρέπει να λαμβάνονται υπόψη παράγοντες όπως ο χώρος του δαπέδου και η περιοχή φιλτραρίσματος, έτσι ώστε οι σακούλες φίλτρου να σχεδιάζονται με διάφορους τρόπους.
Στους σταθμούς ανάμειξης άσφαλτου, οι συλλέκτες σκόνης σακούλας έχουν ορισμένες κοινές μορφές σακούλας φίλτρου, μεθόδους εγκατάστασης και προφυλάξεις.

 

1- Καθαρή στρογγυλή τσάντα.

Η ευθεία στρογγυλή σακούλα είναι η πιο κοινή μορφή σακούλας φίλτρου.Άλλες συσκευές.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Θέματα εγκατάστασης σακούλας συλλέκτη σκόνης σταθμού ανάμειξης άσφαλτου  0

 

Όταν τοποθετείτε ίσες στρογγυλές σακούλες, θα πρέπει να δίνετε προσοχή στο αν η πλάκα των λουλουδιών είναι εντελώς κολλημένη στο αυλάκι των λωρίδων των σακουλών φίλτρου,και αν το φύλλο του ελατηρίου του σακούλα φίλτρου μπορεί να επιστρέψει στο στρογγυλό σχήμα από μόνο του.


Μερικές φορές η διάβρωση της επιφάνειας των λουλουδιών θα προκαλέσει τη σακούλα φίλτρου να μην είναι σε θέση να επιστρέψει στο στρογγυλό σχήμα κατά την εγκατάσταση.Είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε τη σκουριά από την επιφάνεια των λουλουδιών, ή χρησιμοποιήστε ένα ελαστικό σφυρί για να πατήσετε τις διαγώνιες γωνίες της σακούλας φίλτρου κατά την εγκατάσταση για να επιτρέψετε στο φύλλο του ελαστικού να επεκταθεί πλήρως και να πλησιάσει στο πίνακα λουλουδιών.


Αφού τοποθετηθεί η σακούλα φίλτρου, αγγίξτε με το χέρι σας τον εσωτερικό δαχτυλίδι του στόματος της σακούλας για να ελέγξετε αν υπάρχουν οβίδες και αν το φύλλο του ελαστικού μπορεί να επιστρέψει στο στρογγυλό του σχήμα.

 

2.Σε επίπεδη σακούλα από ύφασμα

Οι πλατείες σακούλες από ύφασμα είναι μια ευρεία έννοια και υπάρχουν πολλοί τύποι.

Σύμφωνα με το σχήμα του κεφαλιού της σακούλας, μπορεί να διαιρεθεί σε επίπεδες σακούλες από ύφασμα με λωρίδες, επίπεδες σακούλες από ύφασμα με λωρίδες από felt και επίπεδες σακούλες από ύφασμα με διπλές λωρίδες από felt.Υπάρχουν μονόφραμ., διπλού πλαισίου και τριών πλαισίων τύπων σακουλών φίλτρου.

Αυτές οι σακούλες φίλτρου μπορούν να επιλεγούν με ή χωρίς πάτο σακούλας.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Θέματα εγκατάστασης σακούλας συλλέκτη σκόνης σταθμού ανάμειξης άσφαλτου  1

 

Όταν τοποθετούνται σακούλες από επίπεδο ύφασμα, συνήθως η σακούλα με τις λωρίδες πρέπει επίσης να προσέχει την τοποθέτηση μεταξύ του αυλαίου της λωρίδας και του πίνακα λουλουδιών,και δώστε προσοχή να μην πιέσετε την σακούλα φίλτρου κατά την εγκατάσταση του πλαισίουΕάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια λαστιχένια ράβδο για να χτυπήσετε τις δύο στενές γωνίες μεταξύ τους για να τις στηρίξετε πλήρως.

 

 

Τσάντα από επίπεδο ύφασμα

Για τις σακούλες φίλτρου με ταινίες φέλτου, πρέπει να δίνεται προσοχή στο να πιέζονται οι ταινίες φέλτου κατά της επιφάνειας των λουλουδιών.οι απαιτήσεις συντονισμού μεταξύ του πλαισίου και της σακούλας φίλτρου είναι σχετικά υψηλέςΗ κεφαλή του πλαισίου πρέπει να μπορεί να στηρίζει στενά την κεφαλή της σακούλας φίλτρου, ώστε να μπορεί να σφραγίζεται με την επιφάνεια των λουλουδιών για την αποτροπή διαρροής σκόνης.

 

Τάσα από φίλτο

Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, συνιστούμε να ευθυγραμμίζονται όλες οι σακούλες φίλτρου από την θήκη για να αποφευχθεί η διασταυρούμενη σύγκρουση των σακουλών στο κουτί.

 

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.