Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Πλεονεκτήματα του φίλτρου φυσίγγου έναντι του φίλτρου σακούλας
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-576-83670777
Επικοινωνήστε τώρα

Πλεονεκτήματα του φίλτρου φυσίγγου έναντι του φίλτρου σακούλας

2024-01-25

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Πλεονεκτήματα του φίλτρου φυσίγγου έναντι του φίλτρου σακούλας

Ο συλλέκτης σκόνης με φυσίγγιο είναι ένας νέος τύπος συλλέκτη σκόνης που παράγεται με βάση τον συλλέκτη σκόνης σακούλας.που το κάνει να έχει υψηλή απόδοσηΈχει τα πλεονεκτήματα της μεγάλης έκτασης, της συμπαγής δομής, της εύκολης αντικατάστασης των φυσίγγων φίλτρου,και υψηλής απόδοσης.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πλεονεκτήματα του φίλτρου φυσίγγου έναντι του φίλτρου σακούλας  0

 

  1. Η επιφάνεια του φίλτρου τύπου φυσίγγιου σάκους σκόνης πολύ πιο αποτελεσματική από το παλιό φίλτρο, μειώνοντας σημαντικά τις εκπομπές επιβλαβών ουσιών,Ο δείκτης καθαρισμού αέρα έφτασε το παγκόσμιο προηγμένο επίπεδο, αλλάζει εντελώς το παλιό σκόνη είναι κυρίως η καθυστέρηση.
  2. Φίλτρο φυσίγγιο φίλτρο χωρίς φθορά, σώμα χωρίς κινούμενα μέρη,μακροχρόνια χρήση δεν απαιτείται για την επισκευή (ακόμη και αφαιρούμενο φυσίγγιο είναι επίσης πολύ βολικό) για να αποφευχθεί η παλιομοδίτικη σκόνη συνεχώς αλλάζει τα προβλήματα των μέσων ενημέρωσης, εξοικονόμηση χρόνου και δευτερογενούς ρύπανσης.
  3. Το φίλτρο με τα φυσίγγια έχει το μέγεθος του, το βάρος είναι πολύ μικρότερο από το παλιό φίλτρο με τις προδιαγραφές, εξοικονομεί χώρο κατασκευής και πολιτικό φορτίο, εξοικονομώντας σημαντικές επενδύσεις υποδομής.
  4. Μικρή αντίσταση, μικρή κατανάλωση συμπιεσμένου αέρα, χωρίς εργασία συντήρησης.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων Προμηθευτής. 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.