Daitto Filtration Group Company

Υφαίνουμε και προστατεύουμε τον κόσμο!

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα

Daitto Filtration Group Company Γύρος εργοστασίων

καλής ποιότητας υφαμένο ύφασμα φίλτρων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας υφαμένο ύφασμα φίλτρων για τις πωλήσεις
«Το όνομά μου είναι καρφί Sternberg, ιδιοκτήτης και CEO Kreativa απεριόριστοι. Είχα την τιμή να εργαστώ με τη διήθηση Daitto σε διάφορα προγράμματα. Καλή ομάδα!

—— Καρφί Sternberg

Συστήνω ιδιαίτερα Daitto Filtration Group Company ως πολύ εμπιστευμένη επιχείρηση για να συνεργαστώ!

—— Dennis Ürten

Η επιχείρηση ομάδας διήθησης Daitto είναι βαθύς συνεργάτης της SPA ATP μας στην επιχείρηση προϊόντων διήθησης, την καλή ποιότητα, την καλή παράδοση και την καλή υπηρεσία!

—— Giampaolo Bianchi

Το Daitto Filtration Group Company έχει την πλούσια εμπειρία στον τομέα του νερού, της αφαλάτωσης, του νερού δημοτικών, βιομηχανικών αποβλήτων & της κατεργασίας ύδατος. μεγάλος!

—— Arshad Rashid

Συνεργασμένος με την ομάδα Companyfor διήθησης Daitto 10 έτη, καλή υπηρεσία όλη την ώρα!

—— Richard Betts

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Daitto Filtration Group Company

   

  Daitto Filtration Group Company

  Daitto Filtration Group Company

 • OEM / ODM

  Υψηλή επίδοση και υποστήριξη


  Οι επιχειρήσεις εξοπλισμού διήθησης βρίσκονται αντιμέτωπες με ένα όλο και περισσότερο δύσκολο έργο – δημιουργώντας τον ανώτερο εξοπλισμό διήθησης, χωρισμών και απομάκρυνσης νερού που διατιμάται για να ανταγωνιστεί στη σημερινή αγορά. DAITTO καταλαβαίνει αυτήν την πρόκληση. Το χαρτοφυλάκιό μας καινοτόμων τεχνολογιών διήθησης μπορεί να ενισχύσει την απόδοση του εξοπλισμού σας στις κρίσιμες εφαρμογές. Επιπλέον, το σφαιρικό ίχνος μας μπορεί να ενισχύσει τη δυνατότητά σας να παρέχετε aftermarket την υπηρεσία και τη τεχνική υποστήριξη για να τελειώσει τους πελάτες.

  Η επιλογή DAITTO ως συνεργάτης μέσων διήθησής σας μπορεί να σας βοηθήσει:

  • Βελτιώστε την απόδοση του εξοπλισμού σας
  • Μειώστε το χρόνο ανάπτυξης εξοπλισμού
  • Εξυπηρετήστε τους πελάτες σας επικερδώς σε παγκόσμια βάση με τις γρήγορες παραδόσεις
  • Ενισχύστε την τεχνική και υποστήριξη ανίχνευσης μηχανικών βλαβών σας στους πελάτες τελών σας δουλεύοντας με τα στρατηγικά τοποθετημένα τεχνικά πρότυπα κέντρα μας
  • Επεκτείνετε τις ικανότητές σας να εξυπηρετήσετε τις πρόσθετες αγορές και τις εφαρμογές τελών

  Η ΟΜΆΔΑ DAITTO θα συνεργαστεί με σας για να καθορίσει πώς τα προϊόντα, οι τεχνολογίες και οι υπηρεσίες μας μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση του εξοπλισμού σας και να εξυπηρετήσουν τον πελάτη τελών σας. Εάν χρειάζεστε τη βοήθεια με την επιλογή φίλτρων, την ανίχνευση μηχανικών βλαβών ή τη βελτίωση διαδικασίας, μπορούμε να βοηθήσουμε. Η συνεργασία με τον τοπικό αντιπρόσωπό σας είναι μόνο η αφετηρία. Με τη διήθηση DAITTO στην πλευρά σας, έχετε πρόσβαση σε μια σφαιρική ομάδα των ειδικών, των μηχανικών και των επιστημόνων βιομηχανίας που μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε τα πιό σύνθετα προβλήματα διήθησης.

   

  Περιθωριακές λύσεις Drive από την εφαρμοσμένη πείρα Επιστημών των Υλικών
  Η διήθηση DAITTO έχει μια από μακρού υφιστάμενη παράδοση ποιότητας. Με τη χρησιμοποίηση μόνο των υψηλότερων ποιοτικών πρώτων υλών και την υποβολή τους στα αυστηρότερα μέτρα εξασφάλισης ποιότητας, εξασφαλίζουμε τα φίλτρα ότι μας αποδίδουν με συνέπεια στην αίτησή σας από τη batch στη batch, ετήσια.

  Τα προϊόντα DAITTO είναι όχι μόνο για την ποιότητα. Είναι για την καινοτομία. Αντίθετα από μερικούς προμηθευτές, η διήθηση DAITTO κατασκευάζει πολλών από τα μέσα διήθησης που ενσωματώνονται στα προϊόντα διήθησής μας. Με το στρέθιμο της προσοχής σε περισσότερο από 30 έτη εξοικείωσης εφαρμογής βιομηχανίας με τον πιό πρόσφατο στην τεχνολογία Επιστημών των Υλικών, η διήθηση DAITTO μπορεί να αναπτύξει τις ιδιόκτητες λύσεις που ικανοποιούν τα αυστηρά αιτήματα των βιομηχανιών που εξυπηρετείτε.

   

  Σφαιρικές λύσεις και υποστήριξη
  Η διήθηση DAITTO λειτουργεί μέσω ενός διεθνούς δικτύου των πωλήσεων, των κέντρων κατασκευής και τεχνολογίας. Εργαζόμενοι με τη διήθηση DAITTO, αποκτάτε πρόσβαση σε μια σφαιρική κατασκευαστική οργάνωση με ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο των προϊόντων, των ποιοτικών συστημάτων και της εμπειρίας αγοράς για να καλύψετε τις διαφορετικές απαιτήσεις των διαδικασιών σας.
  Η διεθνής ομάδα μας ειδικών εφαρμογής μπορεί να διευθύνει μια λεπτομερή ανάλυση της διαδικασίας διήθησής σας και να προσφέρει τις λύσεις που προσαρμόζονται στις μοναδικές ανάγκες σας. Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να περιλάβει τα προϊόντα διήθησης, και τις υπηρεσίες που μειώνουν τις συνολικές δαπάνες διήθησής σας διατηρώντας τον εξοπλισμό uptime και την παραγωγικότητα. Αυτό επιτρέπει σε σας για να στρέψει τους πόρους σας όπου απαιτούνται.

   

  Κέντρα προηγμένης τεχνολογίας
  Διήθησης δύο DAITTO, επιστημονικός εργαστηριακός προηγμένος χαρακτηριστικό γνώρισμα εξοπλισμός κατάστασης προόδου και περίπλοκες αναλυτικές μέθοδοι για να αξιολογήσει όλες τις πτυχές της διαδικασίας και της αίτησής σας. Τα εργαστήριά μας επανδρώνονται με τους επιστήμονες και τους μηχανικούς, οι περισσότεροι με τους προηγμένους βαθμούς σε ένα ευρύ φάσμα των πειθαρχιών συμπεριλαμβανομένης της χημείας, της εφαρμοσμένης μηχανικής, των προηγμένων Επιστημών των Υλικών και της φυσικής. Υποστηριγμένες μέχρι τα έτη εμπειρίας στη διήθηση και τη ρευστή διευκρίνιση, οι επιστημονικές εργασίες ομάδων μας με τους πελάτες ΚΑΕ για να λύσουν σε όλο τον κόσμο τα σύνθετα προβλήματα, αξιολογούν τα νέα προϊόντα στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης και ερευνούν τις σημαντικές εφαρμογές για να αυξηθεί η παραγωγικότητα ή το χαμηλότερο κόστος σας.

  Οι εργαστηριακές ικανότητες περιλαμβάνουν:

  • Ανάλυση μόλυνσης
  • Φασματομετρία εκπομπής και απορρόφησης
  • Αέριο και υγρή χρωματογραφία
  • Φως και μικροσκόπηση ηλεκτρονίων
  • Υπολογισμός μορίων
  • Ρευστή ανάλυση

  Τα επιστημονικά περιφερειακά εργαστήρια της διήθησης DAITTO τοποθετούνται στρατηγικά για να δώσουν τη γρήγορη απάντηση στις τεχνικές ανάγκες σας μας οπουδήποτε στον κόσμο, σε οποιαδήποτε ώρα.

  Daitto Filtration Group Company

 • Ε & Α

  Daitto Filtration Group Company

Στοιχεία επικοινωνίας
Daitto Filtration Group Company

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Smile

Τηλ.:: 0086-21-61811362

Φαξ: 0086-21-61811352

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων

Aramid υλική βιομηχανική φίλτρων ίνα 2.2mm συντελεστών υφασμάτων υψηλή πάχος

PET/Monofilament PP/PA ύφασμα φίλτρων, βιομηχανική φίλτρων απαλλαγή κέικ υφασμάτων καλή

Το πολυπροπυλένιο αισθάνθηκε το βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων για το μέσο στη μεγάλη διήθηση μορίων

υγρά φίλτρο τσάντες

Νάυλον τσάντες φίλτρων πολυεστέρα υγρές 100 μικρό απελευθέρωση ινών εκτίμησης χαμηλότερη

Αφαίρεση των τσαντών φίλτρων πολυπροπυλενίου πηκτωμάτων, βαθμολογημένη δομή πόρων τσαντών φίλτρων υψηλής αποδοτικότητας

Υγρές τσάντες φίλτρων διήθησης αερίου 0,2 - ραμμένη δομή σώματος τσαντών 10um μικρό

Πτυχωμένη κασέτα φίλτρων

Φυσική πτυχωμένη Hydrophobicity κασέτα φίλτρων 0,45 εκτίμηση μικρού 1.0um

Ενεργοποιημένη εμφιαλωμένο νερό κασέτα φίλτρων άνθρακα, υψηλή ικανότητα εκμετάλλευσης ρύπου κασετών φίλτρων νερού

Εξαιρετικά πτυχωμένη πτώση χαμηλότατης πίεσης κασετών φίλτρων πολυπροπυλενίου υψηλής αγνότητας

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας βιομηχανικό ύφασμα φίλτρων προμηθευτής. © 2018 - 2020 industrial-filtercloth.com. All Rights Reserved.